marian morar
m install
nello construct

Microrevelionul PMP Turda, cu circa 300 de oameni! (VIDEO)

zamblau eugen
floris

 

Microrevelionul PMP Turda a fost organizat sâmbătă, la restaurant Gina de lângă Dedeman, în prezența a circa 300 de persoane, sala fiind umplută la maxim. ”Ne cerem scuze celor care nu au putut participa, pentru că am fi fost și mai mulți, dar capacitatea sălii nu ne-a permis să ne extindem mai mult”, a transmis președintele PMP Turda, Adrian Nap.

La microrevelion au participat cei trei consilieri locali ai PMP Turda (Adrian Nap, Emil Moldovan și Minerva Ploscar), dar și președintele PMP Câmpia Turzii – consilierul local Adrian Mischian și Andrei Maxim – din partea PMP Cluj (senatorul Cristian Lungu a dorit să participe, dar în această perioadă este plecat în SUA).

Distracția și voia bună a fost întreținută cu muzică de toate genurile, cei prezenți simțindu-se bine până târziu, în noapte.

”Este un eveniment tradițional la noi la PMP Turda. Însă, trebuie să recunosc că de data asta au fost prezenți un număr impresionant de oameni. Chiar îmi cer scuze pe această cale unora care nu au putut fi prezenți, pentru că sala unde noi am plănuit acest eveniment, nu mai putea găzdui mai multe persoane. Chiar am glumit cu colegii, că am devenit atât de numeroși, că nu există sală atât de mare în Turda, care să ne încapă pe toți! 

Au fost prezenți mulți membrii și simpatizanți noi și asta mă bucură foarte mult, pentru că suntem înaintea unor confruntări electorale foarte importante în acest an, mă refer la alegerile locale, în special, dar și la cele parlamentare. Încă mai avem solicitări din partea oamenilor, care vor să se alăture proiectului nostru, un proiect pentru comunitate, cu care ne dorim să acâștigăm alegerile locale din acest an”, a spus președintele Adrian Nap, care consideră că PMP Turda este ”cel mai pe val partid” din urbe.

Vezi mai jos câteva secvențe de la microrevelionul PMP Turda:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: