fbpx

2 Comentarii

avram gal alde

Una din temele principale ale campaniilor electorale, indiferent de natura lor, s-au axat pe Diaspora, pe dorul de casă și repatrierea românilor plecați peste meleaguri, fără ca cineva să propună soluții concrete, viabile și fezabile.


În acest sens, consider că a venit momentul ca românii plecați să se întoarcă acasă, la Câmpia Turzii și am găsit soluția IDEALĂ pentru ca acest obiectiv să se îndeplinească.


PRIMA REZOLUȚIE pentru mandatul de primar 2020-2024 pe care, cu voia lui Dumnezeu și cu acțiunea cetățenilor din Câmpia Turzii îl voi câștiga, este următoarea:

Acordarea, cu titlu GRATUIT a 500 de locuri de casă pentru tinerii sub 40 de ani care se întorc din Diaspora și vor să se stabilească la Câmpia Turzii.

Având în vedere criza de muncitori calificați cu care se confruntă țara noastră, dar și premisele de prosperitate UNICE pe care Municipiul Câmpia Turzii le are în acest moment, dezvoltându-se ca oraș NATO și prin prisma celor 4 zone industriale (Parcul Industrial Câmpia Turzii, Zona Industrială Reif, Zona Industrială ISCT și Parcul Industrial Tetarom V), consider că este momentul propice ca administrația locală din Câmpia Turzii să atragă o populație activă, calificată, cu experiență în muncă, iar cea mai bună sursă pentru această forță este chiar Diaspora.


Primul proiect MAJOR, pe care-l voi supune aprobării Consiliului Local Câmpia Turzii în calitate de Primar, va fi achiziționarea de teren, pentru a oferi – cu titlu gratuit – 500 de locuri de casă pentru tinerii calificați care se întorc din străinătate.


Întoarcerea acestora acasă va crea plus valoare pentru municipiu prin angajarea lor în cele 4 zone industriale. Cele 500 de locuri de casă, unde vor fi introduse în prealabil utilitățile (apă, canal, gaz, curent și drumuri de acces), reprezintă cel puțin 1000 – 1500 de cetățeni în plus pentru orașul nostru.


Prin aceste demersuri, consider că este foarte posibil și realizabil ca, din punct de vedere economic, social și demografic, Câmpia Turzii să se dezvolte și să depășească Municipiul Turda.

Avram Gal
Președinte ALDE Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator