fbpx

ezgif.com optimize 3

9 Comentarii

lucian nemes

Viceprimarul municipiului Turda, Lucian Nemeș, a transmis un mesaj pe Facebook, în care vorbește despre ”puterea de a renaște”, în care vorbește despre ”ciolaniada care ne-a umilit în fața lumii ca popor și imagine, impune schimbarea”.

”Societatea a intrat intr-un moment atat de critic incat nu mai poate continua sa supravietuiasca cu aceasta incarcatura.

Noi toti trebuie sa devenim responsabili prin modelele oferite de o civilizatie umanista si nu doar tehnologica.

De ce s-a ajuns aici?

Din ignoranta si din interese egoiste. Nedorind sa cunoastem adevarul despre noi am construit o lume plina de interese egoiste si orgolii, de patimi si instincte, macinata de razbunare.

Aceasta lume isi ignora originea si rostul. Nu putem trece prin viata in felul acesta.

Ca tineri trebuie sa luam in mainile noastre viata din acest punct si sa o facem buna pentru toti, responsabilizandu-i pe toti.

Ciolaniada care ne-a umilit in fata lumii ca popor si imagine, impune schimbarea.

Nu este doar o necesitate, este o datorie morala a noastra, a tuturor tinerilor de a spala aceasta imagine si de a aduce Romania acolo unde trebuie: o tara respectata in randul tarilor U.E. si nu Cenusareasa care trebuie sa plece fruntea in fata strainatatii fiind obligata sa accepte deciziile altora contra intereselor noastre.

Tineri, fiti uniti, fiti puternici, fiti demni si mandri de ceea ce sunteti! 

Romanul are cultura, bun simt, moralitate dar mai ales puterea de a renaste.”, a scris viceprimarul Turzii, Lucian Nemeș, pe Facebook.

Dincolo de mesaj, nu este exclus ca ideile să aibă și un substrat politic, în contextul apropierii alegerilor locale, însă viceprimarul Lucian Nemeș nu a făcut nicio precizare în acest sens, privind o eventuală candidatură a sa la alegerile locale.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate