fbpx

Icon Scrie un comentariu

irina munteanu

Alin Danci, subprefectul Clujul a fost demis din funcție și, potrivit surselor din administrație, va fi înlocuit cu Irina Munteanu, angajată în cadrul administrației locale din Câmpia Turzii.


Danci este de profesie jurist și a fost consilierul fostului vicepreședinte al CJ Cluj, lui Ioan Oleleu.


Irina MUNTEANU, este director în cadrul primăriei Câmăia Turzii și a candidat la alegerile parlamentare din 2016 pe listele PNL, pentru un loc în Camera Deputaților.

Cu mandrie va comunic ca orasul nostru este reprezentat pentru prima data de o femeie, colega noastra, Irina Munteanu, un profesionist desavarsit cu o bogata experienta profesionala pe mai multe domenii de activitate, o persoana tanara, proactiva, o luptatoare pentru ideile si valorile in care crede. Va indemn sa aveti incredere in echipa PNL si in Irina Munteanu, la fel cum si eu am incredere in valoarea si determinarea ei. Impreuna cu candidata Campiei Turzii la Camera Deputatilor si colegii nostrii, consilieri judeteni si consilieri locali, formam o echipa activa, in slujba cetatenilor si pentru FIECARE!” transmitea la momentul depunerii candidaturii Irinei Munteanu la parlamentare, primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator