fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

avram gal bazin

Avram Gal a anunțat că realizarea bazinului de înot de la Câmpia Turzii, care a primit recent finanțare pentru executare de la Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții, este un proiect care îi aparține, demarat în 2015, pe vremea când era viceprimar.

”Vreau să mulțumesc public angajaților Primăriei municipiului Câmpia Turzii, care au reușit să finalizeze și să obțină finanțare de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Comisia Națională de Investiții, pentru proiectul demarat de mine în 2015 și anume, construcția "Bazinului de înot" la Câmpia Turzii. 

Acest proiect a luat formă în 2015, când ocupam funcția de viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, fiind una din inițiativele mele. Mă bucură mult faptul că în final s-a aprobat acest proiect și aștept cu interes, ca în calitate de viitor primar al municipiului, să urmăresc îndeaproape implementarea acestuia. 

Dumnezeu să binecuvânteze Câmpia Turzii!”, a scris Avram Gal pe Facebook.

Liderul ALDE Câmpia Turzii și-a anunțat, recent, intenția fermă de a candida pentru funcția de primar, la alegerile locale din acest an.

Citește și:

Bazinul de înot de la Câmpia Turzii primește finanțare de la Ministerul Dezvoltării

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator