fbpx

Icon Scrie un comentariu

petrepop condoleante

Consilierul județean PSD din Câmpia Turzii, Petre Pop, și-a pierdut tatăl, care a decedat în cursul zilei de azi. Condoleanțe!

Pe contul său de Facebook sunt sute de mesaje de condoleanțe, într-un moment atât de greu.

Pierderea celui de-al doilea părinte (mama sa a decedat în urmă cu câțiva ani) vine într-o perioadă dificilă pentru fostul lider al PSD Câmpia Turzii.

El se află într-un ”război” cu conducerea județeană a partidului, care dorește să-l marginalizeze, însă are și alte probleme. Un dosar penal în care apare și numele său a fost trimis în instanță, pentru acuzația de abuz în funcție, care vizează unele fapte legate de conducerea societății Domeniul Public Câmpia Turzii, pe vremea când Petre Pop era administrator public și președinte al PSD Câmpia Turzii. De asemenea, el are și un proces de incompatibilitate care va fi judecat, în recurs (în prima instanță a fost declarat incompatibil), la Înalta Curte de Casație. De asemenea, în presa județeană au apărut acuzații la adresa sa privind implicarea în angajarea unor rude în diverse funcții la unități de stat.

Există voci care susțin că multe dintre bunurile pe care deținea Petre Pop erau trecute, în acte, pe numele tatălui său, astfel că în declarația de avere, fostul lider al PSD Câmpia Turzii nu figura cu proprietăți, terenuri, conturi bancare și nici măcar mașină nu deținea, oficial.

UPDATE: Primul mesaj oficial de condoleanțe vine de la... PNL Câmpia Turzii!

”Cu tristețe, în nume personal și al organizației PNL Câmpia Turzii, vă transmitem condoleanțe pentru pierderea părintelui dumneavoastră.

Dorim familiei îndoliate să găsească puterea de a trece cu bine peste acest moment dureros. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!”, a transmis Dorin Lojigan, președinte PNL Câmpia Turzii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator