fbpx

Icon 1 Comentariu

petre pop 

Fostul președinte al PSD Câmpia Turzii, consilierul județean Petre Pop, a reacționat după ce au apărut zvonuri care dădeau o negociere din partea sa cu ALDE, precizând că sunt numai ”zvonuri” și că intenția sa este de a candida la șefia PSD Câmpia Turzii, cu care-și propune să câștige alegerile locale din 2020 și alegerile parlamentare pe localitate.

„Se spune că dacă am putea exporta zvonuri, România ar fi mai bogată decât Imperiul Britanic, și pentru că anul 2020 a început cu zvonuri că aș negocia plecarea mea la alte partide, vă asigur că nici nu este vorba de așa ceva, este doar un zvon, ba mai mult îmi exprim intenția, în mod public, de a candida, în conformitate cu Statul PSD, la un nou mandat de președinte PSD Câmpia Turzii!

Proiectul și programul pe care vi-l propun este: ,,Psd Câmpia Turzii 2020 – Politically Corect”, și are un lidership bazat pe principiul ,,OPEN MIND”, este un proiect fresh, pro-european și care are pentru anul 2020, două obiective principale:
✅ Câștigarea alegerilor locale pentru funcția de Primar și Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii;
✅ Câștigarea alegerilor parlamentare în municipiul Câmpia Turzii.

Într-o lume care evoluează galopant pe zi ce trece, a rămâne închistat în gândire, în preocupările politice de tip ,,old”, înseamnă retrogradare în gândire și eșec în a oferi politică de calitate. Astfel, a rămâne deschis tuturor evoluțiilor și capacitatea de adaptare la nou, la performant, este o obligativitate asumată de echipa PSD Câmpia Turzii. Cum? Printr-un lidership bazat pe principiul ,,OPEN MIND”, cu soluții, programe și politici publice în ton cu vremurile actuale, cu nevoile și necesitățile reale ale cetățenilor și cultivând aspirațiile pozitive ale populației.

PSD Câmpia Turzii își va începe agenda de lucru în 2020, cu o nouă politică, structurată pe specialiști, oameni noi, conturând oferta politica pentru alegerile locale din 2020, un program care să ofere normalitate politica și socială și care să recupereze decalajul de dezvoltate dintre noi și celelalte UAT-uri limitrofe muncipiului nostru!”, a scris Petre Pop pe Facebook.

PSD Câmpia Turzii urmează să convoace alegeri privind conducerea locală, după o perioadă de interimat și multe tensiuni interne.

În cursa pentru șefia PSD Câmpia Turziui s-ar putea înscrie și Mihai Șandru, al cărui nume este vehiculat și în ceea ce privește candidatura pentru funcția de primar. De asemenea, alt nume vehiculat este cel al consilierului local Gheorghe Rece.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator