fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

ionel isac cadou

Consilierul local PSD Câmpia Turzii, Ionel Isac, a reacționat după ce președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, i-a solicitat demisia, pe motiv că face partidul de rușine, după ce s-a milogit că nu a primit ”cadou de sărbători” din partea Primăriei.

Ionel Isac acuză ”trustul de presă” Ziar de Cluj că ”dezinformează, prezintă trunchiat anumite aspecte, numai de dragul de a face pe plac stăpânilor, atacând și denigrând”, după ce în publicația respectivă s-a difuzat informația privind solicitarea sa de a primi ”cadou de sărbători”, tot acolo apărând și declarația președintelui PSD Cluj (care este patron al Ziar de Cluj!), Liviu Alexa, care i-a solicitat demisia consilierului PSD.

”Dacă totusi cineva dorește sa-mi numere portocalele, mandarinele…. chiar si acadelele, îl rog sa o facă. Astept să fiu contactat. (...) De pseudo-politicieni sunt sătul, de ipocrizie și ipocriți nu mai încape îndoială, de șefi care se trezesc peste noapte în funcții politice așijderea, într-un singur cuvânt dezgustat. NU AM SA-MI DAU DEMISIA!, a transmis Ionel Isac.

Citește și:

Consilierul PSD Ionel Isac a intrat în dizgrația propriului partid! Este considerat un ”milog” și i se cere demisia!

Iată mai jos textul consilierului PSD:

„POLITICA BAT-O VINA! UN TEXT SCOS DIN CONTEXT ESTE UN PRETEXT!

Câtă materie cenușie trebuie să ai, ca să poți pricepe ca în administrație și politică este vorba despre altceva? Multă!!!! Unele persoane din spectrul politic și nu numai procedează josnic, mizerabil la acțiunile adversarilor (colegilor) politic ascunzandu-se în spatele unor trusturi de presă, care dezinformeaza, prezintă trunchiat anumite aspecte, numai de dragul de a face pe plac stăpânilor, atacand și denigrand. Este vorba de lașitate, neasumarea unui dialog, de încălcarea în mod brutal al deontologiei profesionale și că să fie acadeaua pe colivă, ipocrizie cât cuprinde.

Asigur personajele respective, cărora nu am sa le pomenesc numele, ca nu am cerșit și nu o voi face nicio data, nu am cerut si nu am să cer mila cuiva, pentru simplul motiv că am muncit onest si cinstit, drept urmare bunul Dumnezeu a avut grijă de mine. Dar, dacă totusi cineva dorește sa-mi numere portocalele, mandarinele…. chiar si acadelele, îl rog sa o facă. Astept să fiu contactat.

Pentru că opinia publică trebuie sa fie corect informată, trebuie sa domnească adevarul, stimați cetățeni lucrurile stau așa:

La sfârșitul anului 2019, la ultima ședință de Consiliu Local, la intrarea în sala de ședință am fost abordat de un funcționar din cadrul Primăriei, căruia nu am sa-i dau numele, motivele sunt lesne de înțeles, care mi-a spus, citez: dle ISAC astazi nu o sa primiti ,,cadoul tradițional” de sfârșit de an, pentru că nu ați fost cuminte si prea a-ți deranjat conducerea, cu intervențiile dv. și multitudinea de interpelări. Precizez ca noțiunea de ”cadou” este terminologia folosita de funcționar si se referea la: O punga tip cadou, un pix, o agendă și nelipsitul calendar, dar de această dată cu chipul intaiului gospodar al municipiului,nimic altceva! Glumind, i-am spus funcționarului că mă simt discriminat și am să mai fac o interpelare. Zâmbind, interlocutorul meu mi-a zis: Aveți curajul? De ce nu! Păi o să apară acolo unde trebuie! Unde anume?… Se produce o pauză și continuă… Acolo unde se dau banii lunar ca să fiți atacat si denigrat! In prima faza nu am crezut că este posibil așa ceva, cunoscând care este circulația documentelor intr-o institutie publica, dar mi-am spus că merită să verific cele spuse de funcționar. În data de 18.12.2019, am depus interpelarea la Instituția primarului folosind în redactare terminologia folosită de funcționar.

Din pacate experimentul a demonstrat că ceea ce spusese funcționarul, este adevarat! Interpelarea mea cu nr. de inrg. si cu rezoluția primarului ajunge pe căi oculte la un trust de presă, acolo unde primăria plătește lunar suma de 1.500 de lei. De ce? Pentru ca persoana mea să fie atacată si denigrarea în presă. Asta înseamnă că banii plătiți de primărie, din bani publici, care ar putea să ajungă în altă parte, se folosesc ca eu să fiu atacat și denigrat pe diferite site-uri media. De ce? Pentru că îi încurcă, sunt un om corect, direct si cer să se respecte legea!

Având în vedere că nu a fost făcută nicio solicitare pe legea nr. 544/2001, consider că Interpelare a mea cu nr. 40538 din 18.12.2019, în fotocopie, a ieșit din primarie prin încălcarea legii, ceea ce este foarte grav, privind regimul si circulația documentelor între instituțiile publice și mass-media, anuntul respectiv fiind plătit din bani publici, prin care s-a dorit atacarea si discreditarea mea, printr-un text scos din context, pentru a oferi un pretext!

Vreau să asigur un anumit ”coleg” ca stiu ce am de facut in C.L., ca imi asum, iar ,,lupta” cu adversarul politic este una dreapta, în limitele legii, concertată împotriva derapajelor de orice fel, de la litera si spiritul legii.

De ce sa-mi dau demisia? Pentru ca vor unii!!! Eu am muncit în PSD Câmpia Turzii si daca această organizatie a rezistat pe eșichierul politicii românești, cu bune, cu rele, se datorează și activității mele. De pseudo-politicieni sunt sătul, de ipocrizie și ipocriți nu mai încape îndoială, de șefi care se trezesc peste noapte în funcții politice așijderea, într-un singur cuvânt dezgustat. NU AM SA-MI DAU DEMISIA!!!

Văzând toate acestea si pentru că statutul PSD îmi conferă dreptul, am să ma adresez, printr-un memoriu, structurilor centrale ale PSD prin care am sa informez starea de fapt din organizația PSD CAMPIA TURZII si nu numai, voi cere luarea de măsuri urgente pentru intrarea în normalitate si legalitate.”, este mesajul lui Ionel Isac-Tudorache, conform celor de la Ziarul 21.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate