fbpx

Icon Scrie un comentariu

Raluca Turcan si Ludovic Orban

Dacă doamna Turcan își închipuie că românii se vor înghesui să iasă la 70 de ani, opțional, la pensie, înseamnă că declarația dumneaei duce mai degrabă la șamanism, având în vedere că speranţa de viaţă în România este printre cele mai scăzute din UE.

„Astăzi ne propune 70 de ani, mâine 85 de ani, doamna vicepremier probabil dorește pensie pentru spirite... și prin urmare comunică pentru ele.

Dacă nu, declarația este doar un prolog la măsurile de sacrificiu pe care guvernul CDR 2.0 le pregătește pentru 2020” conchide deputatul clujean, Horia Nasra.

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, că se impune o discuție în România despre creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani

Demnitarul a menționat că este posibil ca guvernul să ia această măsură, dar ea să se aplice deocamdată doar celor care optează pentru a munci mai mult, transmite Agerpres.

În momentul de faţă nu cred că România este pregătită pentru pensionare obligatorie la 70 de ani, însă cred că se impune o discuţie în spaţiul public ca dacă persoanele doresc să opteze pentru creşterea vârstei de pensionare, atunci să o facă, dar nu cred că vom ajunge în curând la o creştere obligatorie a vârstei de pensionare”, a spus Turcan într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Ea a arătat că acest subiect privind posibilitatea optării pentru creşterea vârstei de pensionare a fost lansat în dezbatere publică.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator