fbpx
Scrie un comentariu

avram gal alde

Președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a anunțat aseară că s-a decis definitiv în ceea ce privește candidatura sa pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii.

”Am hotărât să candidez, din partea partidului ALDE, pentru Primăria municipiului Câmpia Turzii, având în vedere că momentan se înregistrează o stagnare în orașul nostru. În ultimii ani nu s-a realizat mai nimic, iar actualul primar anunță că va implementa din 2020 niște proiecte pe care le-a anunțat și în 2016. Lumea este nemulțumită și toți locuitorii așteaptă o schimbare în Câmpia Turzii, nu doar proiecte care se vor realiza cândva. 

Mulți cetățeni din oraș mă încurajează să candidez. De asemenea, oameni de afaceri, organizații și asociații, membri ai comunităților defavorizate, intelectuali și oameni simpli sunt alături de mine. 

Cred cu tărie în șansele de a schimba lucrurile în bine. Am identificat strategiile și mijloacele, atât tehnice cât și financiare, prin care, cu sprijinul cetățenilor, putem ridica orașul nostru la rang de municipiu, în realitate, nu doar cu denumirea.”, a scris Avram Gal pe Facebook.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator