fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

avram gal alde

Președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a anunțat aseară că s-a decis definitiv în ceea ce privește candidatura sa pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii.

”Am hotărât să candidez, din partea partidului ALDE, pentru Primăria municipiului Câmpia Turzii, având în vedere că momentan se înregistrează o stagnare în orașul nostru. În ultimii ani nu s-a realizat mai nimic, iar actualul primar anunță că va implementa din 2020 niște proiecte pe care le-a anunțat și în 2016. Lumea este nemulțumită și toți locuitorii așteaptă o schimbare în Câmpia Turzii, nu doar proiecte care se vor realiza cândva. 

Mulți cetățeni din oraș mă încurajează să candidez. De asemenea, oameni de afaceri, organizații și asociații, membri ai comunităților defavorizate, intelectuali și oameni simpli sunt alături de mine. 

Cred cu tărie în șansele de a schimba lucrurile în bine. Am identificat strategiile și mijloacele, atât tehnice cât și financiare, prin care, cu sprijinul cetățenilor, putem ridica orașul nostru la rang de municipiu, în realitate, nu doar cu denumirea.”, a scris Avram Gal pe Facebook.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate