fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

avram gal alde

Președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a anunțat aseară că s-a decis definitiv în ceea ce privește candidatura sa pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii.

”Am hotărât să candidez, din partea partidului ALDE, pentru Primăria municipiului Câmpia Turzii, având în vedere că momentan se înregistrează o stagnare în orașul nostru. În ultimii ani nu s-a realizat mai nimic, iar actualul primar anunță că va implementa din 2020 niște proiecte pe care le-a anunțat și în 2016. Lumea este nemulțumită și toți locuitorii așteaptă o schimbare în Câmpia Turzii, nu doar proiecte care se vor realiza cândva. 

Mulți cetățeni din oraș mă încurajează să candidez. De asemenea, oameni de afaceri, organizații și asociații, membri ai comunităților defavorizate, intelectuali și oameni simpli sunt alături de mine. 

Cred cu tărie în șansele de a schimba lucrurile în bine. Am identificat strategiile și mijloacele, atât tehnice cât și financiare, prin care, cu sprijinul cetățenilor, putem ridica orașul nostru la rang de municipiu, în realitate, nu doar cu denumirea.”, a scris Avram Gal pe Facebook.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate