fbpx

 
 
Scrie un comentariu

ionel isac cadou

Consilierul PSD din Câmpia Turzii, Ionel Isac-Tudorache, a reușit să-și atragă oprobiul propriului partid, după ce a făcut o solicitare către Primărie în care reclama faptul că el ”nu a primit cadou” de sărbători. Conform declarației de avere, consilierul PSD are o pensie anuală de fost militar în valoare de 62.928 lei, la care se adaugă și venitul în calitate de consilier local, respectiv 8.088 lei/an!

”Un ales local din PSD Campia Turzii a devenit cel mai penibil consilier local din Romania. Ionel Tudorache Isac, consilier local, a facut referat inainte de Craciun in atentia primarului din Campia Turzii, suparat ca nu a fost inclus si el pe lista consilierilor care au primit pachetele cadou de Craciun din partea administratiei.

Suparat mai rau ca un militian care nu si-a luat spaga, Isac, folosindu-se in mod grosolan de calitatea sa de ales al cetatenilor din Campia Turzii, il intreaba pe edilul din localitate "cate pachete au fost alocate pentru consilierii locali, ce suma s-a alocat si modul de achizitie al materialelor", incheind apoteotic cu argumentul ca, de aia face interpelarea, fiindca "subsemnatului nu i-a fost repartizat un astfel de material cadou, drept pentru care ma simt marginalizat si discriminat".”, scrie Ziar de Cluj.

Liderul PSD Cluj, Liviu Alexa, i-a solicitat demisia din Consiliul Local, după acest gest penibil.

"Doamne, Dumnezeule, nu imi vine sa cred ca a facut asa ceva! Face de rusine PSD, noi nu suntem cersetori! Imi cer scuze in numele cetatenilor din Campia Turzii, indiferent de culoare politica, pentru gestul acestui consilier local! El trebuia exclus inca din vara din partid, fiindca eu nu am uitat declaratiile sale jegoase la adresa diasporei, facute pe pagina sa de Facebook! Insa hartia asta pune capac la toate. Ii cer demisia din Consiliul Local si din PSD Campia Turzii! Nu avem nevoie de asemenea caractere gaunoase! In loc sa se preocupe de mandatul sau de consilier local si sa ii faca opozitie primarului Lojigan, el e suparat de ce nu a primit 2 portocale si 3 acadele! Fantastic!", a declarat Liviu Alexa.

Ionel Isac-Tudorache nu este la prima solicitare de acest gen. Nu cu mult timp în urmă, el a solicitat Primăriei să-i cumpere un telefon mobil și să i-l dea pentru utilizare, motivând că el nu vrea să vorbească pe telefonul său personal, atunci când este sunat pentru convocarea la vreo ședință de Consiliu Local.

Numele lui Ionel Isac-Tudorache apare și într-un dosar penal, care a intrat pe rolul Judecătoriei Turda, în care este acuzat de abuz în funcție, pentru unele fapte săvârșite pe vremea când era membru în Consiliul de Administrație la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate