fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

9 Comentarii

edu elite 10iulie

partidul turdenilor liberi

Partidul Turdenilor Liberi ar putea fi lansat în această primăvară, cu intenția de a depune listă cu candidați la Consiliul Local Turda. Inițiatorul mișcării este Lucian Creța, unul dintre revoluționarii turdeni.

El a lansat două întrebări, din care se subînțelege intenția ca acest partid, nou format, să candideze la alegerile locale din acest an.

”PARTIDUL TURDENILOR LIBERI incepe un sondaj de OPINIE:

1. DORITI sa fiti reprezentati in CONSILIUL LOCAL TURDA de turdeni nepatati poate mai putin cunoscuti dar cinstiti si muncitori???  
2. ATI VOTA un PARTID NOU care sa va reprezinte mai bine interesele voastre ca cetateni in Consiliul Local Turda, nu interese de partid sau de grup???”, este mesajul pe care l-a lansat Lucian Creța pe rețeaua de socializare Facebook.

Inițiatorul mișcării a făcut și un grup pentru cei care ar fi interesați să adere la noul partid.

”CAUTAM SA DAM CETATENILOR TURDENI libertati INCA NECISTIGATE, SA REPREZENTAM CETATENII SI SA EXPUNEM PARERILE SI DOLEANTELE LOR LA NIVEL LOCAL FARA interesele unui TATUC. Depinde de TINE ce LOCOMOTIVA si ce vagon ALEGI pentru calatoria care-ti influenteaza ZI DE ZI EXISTENTA”, este prezentarea grupului Partidul Turdenilor Liberi, de pe Facebook (https://www.facebook.com/groups/614518065609171/).

În acest moment, grupul are peste 250 de membri.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 09:08 05.01.2020
  cu 250 de membri poate sa faca o spirala misa ?. Partid local? Turdenii liberi? liberi de ce? de bun simt, spirit civic, lipsa de obedienta... De 30 de ani se perinda pe liste tot soiul de ciocoflenderi cu aere de reprezentanti ai cetatenilor.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Acul Turdean · 10:45 05.01.2020
   E nevoie de altceva, sa-i uram scucces! In momentul asta, nu prea ai ce alege nu exista opozitie in Turda; cei 3 membri PNL ai consiliului local, care faceau opozitie, au fost eliminati de PNL Cluj, prin aducerea primarului PSD in fruntea PNL Turda; De aceea, cine doreste o alternativa va avea de acum cu cine vota!
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 09:20 07.01.2020
    Dacă nu avem cu cine vota, anulam votul! Sa înțeleagă tovarășii ca nu sunt doriți.
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Acul Turdean · 13:42 07.01.2020
     Nu fi asa radical, alege democratia! Sunt romani care au murit ca sa putem vota; din respect pentru ei, hai sa votam din ce avem in buletinele de vot! Sigur va aparea vreun partid nou pana la alegeri...
     • Acest comentariu este nepublicat.
      Altceva · 17:02 07.01.2020
      Anularea unui vot e democrație, asta înseamnă ca pe listă sunt doar dejecții. Respect sacrificiul celor din decembrie 1989 si imi pare rău ca dorințele lor nu au devenit realitate.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  CRETA LUCIAN · 17:56 05.01.2020
  EXISTA si varianta CIOCOFLENDERILOR cinstiti si muncitori ,la care PARTIDUL creat nu le promite POSTURI, GALETI CU ULEI si FAINA ,...Partidul le promite ca pot munci CINSTIT in continuare ,dar intr-o ROMANIE mai CURATA din toate punctele de vedere , in care sa fie mindri ca si ei CICOFLENDERII au pus umarul.CIOCOFLENDERIIII asa cum ne numesc UNII au si Drepturi pe care si le cunosc si au si Indatoriri pe care si le vor indeplini. NU trebuie sa DEVALIDEZI o BANCA sau sa faci altceva ce azi multi o considera KOLLLL ,ca sa intri in politica. Poti si munci cinstit .Nu trebuie sa ai BMW,AUDI sa faci politica ,poti avea si o DACIA si sa fii un familist . POATE daca membri vor dori CIOCOFLENDERII vor iesi din mediul lor virtual .DARRR ce implicam TEMERI CUIVA ????
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Altceva · 09:15 07.01.2020
   Bosulica, vad ca te-ai inflamat rau! Te simți ciocoflender? Răspunsul meu e Da, al tau? Cine sa se teamă de voi? Abia va exprimați in limba română sau asta e argumentul forte, sunteti mai agramați ca Dancila și alții ca ea. Pune mâna pe carte flăcău si încearcă sa înveți limba maternă.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Ion · 21:42 05.01.2020
   Cu o grămadă de greșeli gramaticale în textul publicat, ce fel de exemplu ne dai ca și viitor politician?
   Trebuia să citești de 10 ori înainte de a publica.
   Sau ia stai, ai citit tu textul de 10 ori, dar părerea ta este că textul e ok?
   Halal politicieni avem.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Silviu Nemes · 20:12 05.01.2020
  Asa deci ... un partid nou, idealuri marete, etc, etc. Cine sa te voteze mai papagalule ? Cine te cunoaste ...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate