fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

pmp membrinoi

Președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, a anunțat azi cooptarea a cinci persoane noi în echipa organizației locale, prezentându-i ca oameni respectați, cu expertiză, care nu au mai făcut politică și care pot contribui la bunul mers al Turzii.

”Echipa PMP Turda se întărește! Ni s-au alăturat oameni de valoare, oameni care au ceva de spus, oameni care sunt respectați, oameni care au expertiza necesară pentru a aduce un plus comunității din care fac parte... Iar asta nu poate decât să mă bucure!
Îi așteptăm și pe alții să ni se alăture! 

PMP Turda își propune să câștige alegerile locale din anul 2020, iar pentru asta îi invităm pe toți aceia care vor să facă parte dintr-un proiect ambițios: Hai să ne punem ideile în Mișcare!
Avem idei, avem soluții, avem oameni energici și bine pregătiți și suntem dispuși să ne punem în slujba comunității!”, a spus Adrian Nap, pe contul său de Facebook.

Cei prezentați ca noi membri ai PMP Turda sunt:

Hiriț Sergiu Adrian
Screenshot 2019 12 18 at 18 FotorEste administratorul sălii de sport Spartan Gym&Fit din Micro 2. A revenit în țară acum 5 ani, după o perioadă stabilită în Anglia, cu dorința de a face ceva în țara natală.
”Cred că Partidul Mișcarea Populară Turda mă poate reprezenta... Implicarea lor în rezolvarea problemelor, modul în care lucrează în echipă, faptul că doresc să atragă de partea lor oameni care au idei, oameni care caută soluții de rezolvare a problemelor, oameni care sunt activi și doresc să se implice în viața comunității, m-au determinat să iau această decizie! Hai să punem ideile în Mișcare!”, a spus noul membru PMP Turda.

Șamoca Daniel
30697934 1851601518467314 928054398137388383 n FotorOm de afaceri turdean, cu activități în domeniul imobiliarelor. 
”Mulți mi-au spus că politica e murdară, că nu e bine să te implici... Poate au dreptate... Dar apoi m-am gândit că politica este făcută de oameni, la urma urmei, iar dacă eu sunt de bună credință și găsesc o echipă care să îndeplinească această cerință minimă pentru a face ceva bun, nu voi ezita să mă implic. Nimeni nu spune că este ușor, dar prefer să-mi asum responsabilitatea de a încerca să fac ceva bun pentru comunitate. Am descoperit că cei de la PMP Turda sunt o echipă de oameni capabili, oameni care sunt dornici să se implice în bunul mers al localității, oameni care lasă de multe ori orgoliul personal, preferând mai binele turdenilor... Poate nu sunt politicieni, dar cu siguranță sunt oameni, sunt turdeni și sunt corecți! Iar pentru mine asta contează! Hai să ne punem ideile în Mișcare!”, este mesajul transmis de proaspătul membru PMP.

Pintilie Vasile Dorin
29468081 777924252417175 7777859188037779456 nFost cadru militar, fost instructor misiuni internaționale și fost șef de obiectiv (poligon), apoi cu activitate ca agent de securitate.
”Am ajuns la concluzia că lucrurile nu se rezolvă de la sine, că trebuie să contribuim fiecare cu câte ceva, pentru a face un lucru bun. Din acest motiv, am decis să mă implic în echipa PMP Turda, o echipă frumoasă, de oameni care își doresc binele Turzii și a turdenilor. Hai să punem ideile în Mișcare!”, a spus fostul militar.

Aghion Mihai Adrian
80721681 750397655460179 8943864168050589696 o FotorFost cadru militar, cu experiență în resurse umane și management.
”Este perioada sărbătorilor, acea perioadă din an în care fiecare dintre noi încearcă să fie mai bun, să dăruiască, să îl ajute pe cel de lângă el și să se implice în societatea din care face parte. Cu acest prilej, am avut ocazia de a cunoaște oameni deosebiți, membri PMP, care contribuie la dezvoltarea și bunul mers al orașului nostru. Având în vedere aceste aspecte și dăruirea membrilor partidului, am hotărât să mă alătur acestei echipe în susținerea și promovarea proiectelor viitoare care au ca scop principal dezvoltarea orașului din care fac parte. Pe acestă cale, doresc să felicit întreaga echipă pentru seriozitatea și implicarea de care dau dovadă și consider că împreună vom putea realiza proiectele necesare pentru un viitor mai bun.”, a spus Aghion.

Petean Dorin
74380910 2804781506233154 5012182274146304000 nSportiv de top în domeniul culturismului, instructor sportiv la Energy Fitness Turda, cunoscut la nivel național datorită activității sale de practicare și promovare a culturismului.
”Prin acest mesaj anunț că am decis să intru în organizația din Turda a Partidului Mișcarea Populară. A fost o decizie pe care am analizat-o din mai multe unghiuri de vedere. Eu chiar cred că împreună putem contribui la bunul mers al lucrurilor în Turda, că în echipă, cu contribuția fiecăruia, putem face Turda să se pună în Mișcare. Am preferat să mă implic, în loc să stau, să fiu nemulțumit că unele lucruri nu funcționează cum mi-aș dori sau că se pot face lucruri într-un ritm mai alert... Voi face parte dintr-o echipă de oameni faini, care au demonstrat până acum că au soluții, că vizează mai binele turdenilor și că își pot asuma responsabilitățile pe care le implică administrarea și dezvoltarea Turzii. Hai să punem ideile în Mișcare!”, este mesajul transmis de Dorin Petean.

În urmă cu o săptămână, PMP Turda a anunțat că l-a cooptat în echipă pe George Moldovan, fost angajat al Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii și membru al Club Rotary Câmpia Turzii.

În 2016, PMP Turda a fost ”surpriza alegerilor locale”, o organizație cotată ”fără șanse” reușind să acceadă în Consiliul Local, cu 3 mandate de consilier. În campania electorală, PMP Turda a fost singurul partid care a propus diminuarea cotei de impozitare pentru clădirile deținute de persoanele fizice, cu 20%. Ulterior, după accederea în Consiliul Local, au insistat pentru aplicarea acestei idei, anual reușind implementarea treptată a reducerii cotei de impozitare, în ciuda faptului că au deținut doar 3 din cele 21 de mandate de consilier local.

Citește și:

George Moldovan și-a anunțat intrarea în PMP Turda! Adrian Nap: PMP va continua să atragă valori!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate