fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

petre realizari

Avocatul Ciprian Păun, care îl apără în instanță pe fostul administrator public al Primăriei Câmpia Turzii, Petre Pop, a făcut unele precizări privind litigiile pe care acesta le are cu administrația locală, din care a fost alungat în primăvara acestui an, pierzând astfel un loc de muncă foarte bine plătit.

Avocatul spune că instanța nu i-a respins contestația la decizia de concediere, lucru pe care l-a precizat și TurdaNews, însă recunoaște că procesele prin care Petre Pop dorește să-și recapete postul au legătură cu cel de anulare a HCL-ului prin care s-a desființat funcția de administrator public.

Citește și:

Petre Pop a pierdut procesul prin care voia să-și recapete funcția de administrator public al Primăriei Câmpia Turzii!

”Referitor la situația juridică a litigiilor fostului administrator public al Municipiului Câmpia Turzii, POP PETRE, deși nu comentez soluții care nu sunt definitive ale instanțelor, în conformitate cu Hotărârea Marii Camere de la CEDO referitoare la libertatea de exprimare în presă a avocatului pentru apărarea clientului său CAUZA MORICE v. FRANȚA (Application no. 29369/10) sunt obligat să fac următoarele precizări.

Tribunalul Cluj s-a pronunțat în data de 05.12.2019 în dosarul 2516/117/2019 în sensul respingerii acțiunii în contencios administrativ - formulată de reclamant Petre Pop - acțiune care avea ca obiect anularea Hotărârii Consiliului Local Câmpia Turzii nr. 25/2019 prin care se aproba organigrama UAT și se desființa postul de administrator public. Această soluție a instanței clujene se poate ataca cu recurs și instanța care se va pronunța definitiv va fi Curtea de Apel Cluj. Decizia de concediere a domnului Petre Pop din funcția de administrator public a fost contestată în alte două acțiuni ce fac obiectul dosarelor 1869/117/2019 (dosar suspendat până la soluționarea definitivă a dosarului 2516/117/2019) și dosarul 2517/117/2019 (declinat de la secția de contencios administrativ către secția de litigii de muncă), ambele aflate pe rolul Tribunalului Cluj.

Astfel, prin Soluția Tribunalului CLuj din data de 05.12.2019 nu s-a respins contestația domnului Pop la Decizia de concediere. Această chestiune va face obiectul analizei unor alte dosare și opinia publică va afla soluția lor de pe portalul instanțelor de judecată.

Am dorit să fac aceste precizări pentru informarea corectă a tuturor celor care sunt interesați de acest subiect.”, a explicat avocatul Ciprian Păun.

Consiliul Local a decis desființarea postului de administrator public, după o perioadă de 2 ani în care Petre Pop a fost în ”concediu de maternitate” și încă aproximativ 1 an în care nu a avut nicio atribuție, încasând circa 7.000 de lei, lunar.

După publicarea informației cu procesul pierdut în instanță, Petre Pop a avut o postare ciudată pe Facebook, prin care anunța că... nu a pierdut niciun proces!

Citește și:

Petre Pop șochează din nou, după ce instanța i-a respins acțiunea: ”Nu am pierdut niciun proces!”. Iată ADEVĂRUL, cu probe!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate