fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

itu si nasra

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că deputații de Cluj Horia Nasra și Cornel Itu sunt membri PSD, după ce, în repetate rânduri, conducerea PSD Cluj a susținut că celor doi nu le-a fost acceptată întoarerea în partid.


După ultimul Comitet Executiv Național (CEx) al PSD a apărut informația că Marcel Ciolacu ar fi transmis conducerii interimare a PSD Cluj să înceteze cu discursul public prin care se vehicula că Itu și Nasra nu sunt membri PSD, pentru că aceștia sunt deputați de Cluj, poziție din care dețin chiar funcția de vicepreședinți ai PSD Cluj.


Fostul președinte al organizației județene a postat pe pagina sa de Facebook un video în care Marcel Ciolacu declară că revenirea unor foști parlamentari PSD în partid este posibilă, fiind vorba de foștii premieri Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, dar și de Marian Neacșu. Întrebat dacă cei doi deputați din Cluj se întorc în partid, președintele PSD a spus că aceștia au revenit deja: "Domnul Nasra și domnul Itu sunt în PSD, sunt în grup și în regulă la partid" titrează Ziua de Cluj.


În perioada următoare, alături de colegul Cornel Itu, vom monitoriza investițiile propuse de Guvernul PNL în Cluj. Lista este lungă, așteptăm finanțarea unor proiecte locale și un buget consistent pentru lucrări de infrastructură la nivel județean și regional!”, a promis deputatul clujean Horia Nasra, entuziasmat de clarificările aduse de Marcel Ciolacu.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate