fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

4 Comentarii

edu elite 10iulie

consilieri pnl

Avocatul Nicolae Giurgiu, președintele PNL Turda, și-a dat demisia din partid, după ce lucrurile au devenit clare în ceea ce privește aducerea primarului Cristin Matei în PNL, după ce acesta a fost dat afară din PSD.

Ziar de Cluj scrie că 3 din cei 5 consilieri locali ai PNL Turda și-au dat demisia din partid, urmând să-și piardă mandatele de consilier local. Este vorba de Nicolae Giurgiu, Cristian Felezeu și Marius Ritter.

Liberalii demisionari au primit deja oferte publice de la PSD Turda și de la PMP Turda. Dacă prima ofertă a fost un pic ”indirectă”, prin intermediul Ziar de Cluj, cea de-a doua a fost cât se poate de explicită.

”Având în vedere ultimele evenimente din PNL Turda, culminate de demisiile anunțate de mai mulți liberali, printre care și actuali consilieri locali, ii invitam pe toți liberalii adevărați în PMP Turda, sa facem o construcție de dreapta puternica la nivel local!

Consider ca împreună putem forma o adevărată forță de dreapta pe plan local, cu care sa câștigăm alegerile locale din anul 2020!

Va aștept, dragi liberali adevărați!”, a fost îndemnul președintelui PMP Turda, Adrian Nap, scris pe pagina sa de Facebook.

Pentru liberali, varianta USR nu prea există, din două motive.

Primul, pentru că actualul președinte al USR Turda, Ciprian Rigman, a plecat tocmai din PNL, reproșându-le celor care acum sunt pe picior de plecare că sunt lipsiți de coerență, că au o abordare neconstructivă, că se zbat în agonie, fără nicio direcție și că își urmăresc interesele personale, nicidecum respectarea statutului partidului.

”Ieșim dezamăgiți nu doar de lipsa de acțiune și coerență care caracterizează filiala Turda a Partidului Național Liberal, ci și de abordarea neconstructivă cu care, aceia dintre noi care au inițiativă, trebuie să se lupte.

Ieșim pentru că filiala noastră se zbate în agonie, fără a avea o direcție clară de acțiune și fără a exista voința actualei conduceri de a creiona o astfel de direcție.

Ieșim pentru că regulile și regulamentele interne sunt invocate doar atunci când servesc unor scopuri clare și sunt uitate sau ocolite atunci când ar putea duce la un alt rezultat decât cel dorit de conducerea partidului.”, spunea Ciprian Rigman la finele lunii septembrie 2018, când a părăsit PNL, cu un grup de colegi, devenind apoi USR-iști.

Al doilea, pentru că fostul președinte USR Turda, Emil Turdean, i-a făcut ”dalmațieni”.

”Cu liberalii am încercat să port o discuție, dar nu este cu cine să port o discuție, din păcate... Ei puteau face un pas deștept, când noi am fost la liberali și puteam să-l debarcăm pe Ștefănie de acolo, ei au spus că nu-i momentul. Se pare că, la ei, nu a sosit încă momentul. Ei tot timpul făceau alegeri interne. Se pare că ei ori sunt cumpărați, ori au „cadavre” și le este frică. Ceva se întâmplă! Singurul liberal „pur sânge”, de acolo, este profesorul Rigman. În rest, am curajul să spun că ei sunt „dalmațieni”!”, a declarat președintele USR Turda, Emil Turdean, într-un interviu acordat TurdaInfo, înainte ca Ciprian Rigman să facă pasul spre USR.

Ce se va întâmpla în continuare, rămâne de văzut.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Chihaialiviu · 14:21 01.12.2019
  Mutările dintr-un partid in altul nu demonstrează decât ca TOȚI SUNTEȚI LA FEL. SUNTEȚI NIȘTE NIMICURI UMANE CARE VOR SA CONDUCĂ POPORUL PENTRU BINELE LOR PERSONAL, NU PENTRU BINELE POPORULUI. Ei nu considera ca pe o CINSTE FAPTUL DE A CONDUCE. In țara asta NU SE MAI POATE FACE NIMIC. RUȘINE TUTUROR POLITICIENILOR.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mateiut · 19:56 01.12.2019
  pnl=psd ..aceiasi plamadeala. Dinozauri politici.. e vremea de alta clasa politica !!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gigi Ginsca · 20:53 01.12.2019
  USR cu candidat care a protejat hotia de la Zoo Turda?! Toti politicienii sunt la fel! Isi urmaresc interesele...
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Mihaela · 23:56 02.12.2019
   Gigi Ginsca,daca candidatul USR are un comportament dubios si antecedente indoielnice ,trebuie reclamat conducerii paridului

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate