fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

horia nasra

Deputatul PSD Cluj, Horia Nasra, acuză conducerea organizației județene a social-democraților că excluderea din PSD a primarilor din Turda și Baciu este nestatutară.

”Pe lângă motivele puerile pentru care cei doi primari au fost sancţionaţi de către intrusul grobian şi partenerii săi, intrusul pseudo-securist şi intrusul facturier, excluderea girată de intruşi este nestatutară deoarece a fost judecată de o comisie de etică modificată de către intruşi, în afara statutului.

Modificarea comisiei de etică, decisă de Biroul Permanent judeţean al PSD Cluj nu este statutară, doar CEX-ul judeţean având această atribuţie:

articolul 80 (4): Comitetul Executiv Judeţean sau de sector a PSD are următoarele atribuţii: (...) v. alege și revocă membrii Comisia Judeţeană/de sector de Etică, Integritate și Arbitraj şi Comisia Judeţeană/de sector de Control Financiar Intern;

CEX-ul judeţean este format din - Comitetul Executiv al organizaţiei judeţene/de sector se constituie din: preşedinte, membrii Biroului Permanent Judeţean/de sector, preşedinţii organizaţiilor locale/centrelor de votare, parlamentarii, europarlamentarii, consilierii judeţeni/de sector, primarul şi viceprimarii municipiului reşedinţă de judeţ/ai sectorului, membrii ai organizaţiei. - articolul 80 (3)

Fiat justitia et pereat mundus!”, a transmis deputatul PSD Cluj, prin intermediul unui comunicat de presă.

De partea cealaltă, actuala conducere a PSD Cluj susține că statutul PSD nu-i va permite primarului din Turda să mai fie candidat al PSD la alegerile locale din 2020, pentru că după excludere nu mai poate fi reprimit timp de 1 an.

Între timp, primarul Cristian Matei a fost duminică, chiar în ziua votului pentru prezidențiale, alături de doi lideri importanți ai liberalilor clujeni, primarul Emil Boc și președintele Consiliului Județean - Alin Tișe, fiind zvonuri că nemaifiind membru PSD va fi cooptat de PNL, urmând să fie candidatul liberalilor pentru Primăria Turda, în iunie 2020.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator