fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

multumesc

Seara de 24 noiembrie 2019 a reprezentat pentru România o confirmare a unui traiect sănătos în ceea ce privește dorința de dezvoltare și normalitatea la care cu toții aspirăm.


Câmpia Turzii, alături de întreaga țară și diaspora, a ales această direcție. Un număr de 7631 locuitori ai municipiului nostru au dovedit că au încredere în noi, în echipa noastră.

Și asta se datorează vouă, colegilor mei din PNL Câmpia Turzii, care sunteți parte a proiectelor pentru dezvoltarea municipiului, a efortului nostru, al tuturor, care cu determinare și convingere ați fost mereu prezenți, la bine și la greu. Formăm de mai bine de 10 ani o frumoasă echipă, ne aparținem unii celorlați prin aspirații, viziune și misiunea pe care ne-am asumat-o împreună.

Iar pentru aceasta, pentru tot efortul și implicarea voastră constantă, vă mulțumesc.

Primarul Municipiului Campia Turzii,

Dorin Lojigan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Un moș USR-ist · 12:42 26.11.2019
    Reveniți-va în fire, dle primar Lojigan! Orașul și diaspora au votat răul cel mai mic, nu partidul pe care-l elogiați. Pe plan local, realizările d-voastră și ale echipei se vor vedea la locale. Până atunci, prioritatea zero ar trebui să fie "acreditarea" Spitalului. Sunteți convins ca o obțineți, mai ales ca ati ratat posibilitatea salvării spitalului prin fonduri europene? Tot din incompetenta, acreditarea unui Compartiment Primiri Urgente la Câmpia Turzii, extrem de necesar.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator