fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

nasra 1000x509

Procentele realizate de PSD la Cluj, la alegerile prezidențiale, sunt în jur de 20-22% la nivelul județului. Deputatul Horia Nasra spune că e ”cel mai slab rezultat” și îi solicită demisia președintelui interimar Liviu Alexa!

”Nefericită seară, cel mai slab rezultat din istoria PSD în județul Cluj, sub bagheta intrusului care a ales treptat logica însingurării printre clujeni.

Cu un asemenea şaman al cuvintelor joase, care a jignit clujenii, jurnaliștii și colegii de partid, Clujul educat, Clujul civilizat, nu poate fi compatibil!

Pistoanele din motorul urii, deja uzate, nu mai pot să producă chiar și într-un partid politic, darămite într-o comunitate, empatie în jurul acelui frumos și simplu #împreună

Reforma stângii trebuie să înceapă de la Cluj, prin alungarea intrusului specializat în mineriadele cuvântului scris.

Au trecut nouă săptămâni, de politică a maxilarelor stoarse, a exclamațiilor de bulevard și a discursului vitriolic în politica clujeană. Ajunge!

Solicit DEMISIA de ÎNDATĂ a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj, un individ preocupat doar să excludă primari, să amenințe membri de partid, aleși locali și familiile lor, un individ dator vândut la ANAF, certat cu legea și bunul simț ardelenesc! #Demisia!”, a transmis deputatul Horia Nastra, prin intermediul unui comunicat de presă.

Situația pare a fi la fel și la nivel național. În presa centrală au apărut informații că Viorica Dăncilă va fi debarcată din fruntea partidului!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator