fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

matei digi24

Digi 24 a relatat despre excluderea primarului turdean Cristian Matei din PSD, făcând o trimitere la o altă excludere a unui primar (din localitatea Ciugud, județul Alba), tot din PSD, care era și acela într-o situație de management administrativ eficient, atrăgând numeroase fonduri europene, cu ajutorul cărora a schimbat fața localității.

Excluderea primarului Cristian Matei din PSD a ajuns și în presa națională, după ce TurdaNews a prezentat această informație în premieră, aseară.

Mediafax menționează că ”primarul din Turda a fost exclus din PSD din cauza repetatelor încălcări ale statutului”.

”Surse din partid spun însă că primarul a fost exclus din cauza deputatului Cristina Burciu, din zona Turda, care a votat pentru investirea Guvernului Orban și ”trebuia dat un semnal că se face curățenie la Turda””, menționează Mediafax.

Digi 24 a tratat subiectul, menționând performanța edilului turdean în atragerea fondurilor europene, Turda fiind pe primul loc în România, din acest punct de vedere, în rândul municipiilor nereședință de județ.

”Primăria Turda, condusă de Cristian Matei, a semnat în ultima paerioadă 13 contracte mari de finanțare din fonduri europene pentru proiecte care se află deja în implementare, la care se adaugă 3 proiecte admise la finanțare și 3 proiecte aflate în faza de evaluare.”, a precizat Digi 24, cu referire la cele 100 de milioane de euro atrase de municipalitatea turdeană, din bani europeni, cu care se dorește revitalizarea localității, într-un timp scurt.

”Primarul din Turda este al doilea exclus din PSD, în ultimii ani, deși au avut fonduri europene atrase în valoare foarte mare.

În 2018, primarul comunei Ciugud a fost exclus și el din PSD. Liderul județean al social-democraților spunea atunci că Gheorghe Damian „nu este om de echipă”, a primit „aprecieri” de la adversarii politici, avea prieteni în afara partidului, „era condus de alții care îl disturbă”, nu se „mândrea cu afișele PSD în comună” și chiar își făcea concediile cu persoane din alte partide”, mai menționează Digi 24.

Subiectul excluderii a apărut și pe Ziare.com (Primarul din Turda a fost exclus din PSD, desi a atras 100 de milioane de euro din fonduri UE), Libertatea (PSD a exclus din partid un primar de municipiu cu o zi înainte de alegeri), Gândul (Primarul din Turda, exclus din PSD. Cristian Matei a atras 100 de milioane de euro).

Citește și:

Primarul Cristian Matei, exclus din PSD, în această seară! Își pierde sau nu mandatul de primar? 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator