fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

2 Comentarii

edu elite 10iulie

cristian matei psd

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a fost exclus în această seară din PSD, în urma unei ședințe a Biroului Politic Municipal al PSD Turda, cu mai puțin de 2 zile înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale.

”Biroul Politic Municipal al organizatiei PSD Turda a decis in aceasta seara, cu unanimitate de voturi, excluderea din partid a domnului Matei Octavian Cristian pentru repetate abateri si incalcari ale statutului PSD”, a anunțat președintele PSD Cluj, Liviu Alexa.

Deputatul PSD Horia Nasra, fost președinte al PSD Cluj, spune că biroul municipal Turda a fost încropit nestatutar și că, de fapt, Liviu Alexa și aliații lui nu doresc altceva decât să distrugă organizația social-democrată turdeană, fiind într-un ”blat evident cu cei de la PNL”.

”Intrușii cocoțați în fruntea PSD Cluj au încropit nestatutar un birou municipal în Turda și l-au exclus din PSD pe Matei Cristian, primarul municipiului Turda.

Motivele sunt simple! Vor să distrugă organizația pentru că sunt într-un BLAT evident cu cei din PNL!

În ultimele opt săptămâni am văzut atacuri grosolane, exclusiv la adresa membrilor PSD Cluj, colegi amenințați, dați afară din partid, primari excluși din PSD, organizații distruse, familii amenințate și terorizate prin atacuri grosolane realizate de site-ul intrusului, așa-zis ”jurnalist”, în timp ce campania electorală s-a rezumat la 26 de poze pe facebook, cea mai slabă campanie electorală cu cel mai slab rezultat din istoria PSD Cluj.

Acești trei intruși vor deveni doar o amintire tristă pentru PSD Cluj și vă asigur că voi continua să lupt contra acestor gangsteri bipolari care au jignit clujenii, presa, societatea civilă și colegii de partid”, a transmis Horia Nasra, printr-un comunicat de presă.

Excluderea din PSD îi permite lui Cristian Matei să fie în continuare primar al localității, chiar dacă nu are afiliere politică. Asta va permite, totodată, ca primarul Turzii să se poată înscrie legal într-un alt partid, dacă va ajunge la o astfel de decizie, fără a-și pierde mandatul, pentru că se consideră că alegerea sa a fost una uninominală. În cazul consilierilor locali, însă, excluderea din partid echivalează cu pierderea mandatului de consilier local.

Recent, și deputatul de Turda, Cristina Burciu, a fost exclusă din PSD, reproșându-i-se că a votat Guvernul PNL condus de Ludovic Orban. Cristina Burciu a spus, la momentul respectiv, că a făcut asta pentru stabilitatea țării, care e mai importantă pentru cetățeni decât lupta politică. În cazul parlamentarilor nu există prevedere pentru pierderea mandatului de parlamentar, într-o situație de acest gen.

Citește și:

Digi 24: Primarul din Turda este al doilea exclus din PSD, în ultimii ani, deși au avut fonduri europene atrase în valoare foarte mare

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dorel12 · 08:13 23.11.2019
    Fix de Black Friday îl exclud? Ii oferta la PSD? Doi deputati și un primar ??
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ani · 17:57 24.11.2019
    Cum adică nu au avut motiv să-l excludă? Ati văzut campanie electorală la Turda din partea PSD? Cei de la centru s-au bazat pe el. Deci cam așa stau lucrurile: noi ți-am dat cele mai multe fonduri ție, pe care tu "le-ai atras" și acuma te faci că plouă(domnul primar a simțit"în rărunchi" că PSD-ul este istorie deja - sincer, eu îl admir că încearcă să-și ducă la bun sfârșit promisiunile, dar nu este fair-play ce a făcut). și mă mai deranjează ceva- că tace ca .......în iarbă. Dacă ești bărbat, fii până la capăt!!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate