fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

cristian matei vot

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, și deputatul Cristina Burciu au fost reclamați la Biroul Electoral Județean pentru că ar fi pătruns în mai multe secții de votare, în ziua votului din primul tur al alegerilor prezidențiale. Sesizarea a fost depusă de președintele USR Turda, Ciprian Rigman.

 

Ciprian Rigman a reclamat faptul că cei doi au ”colindă cu alaiul lor politic secțiile de vot din Turda, intră în secții și vorbesc cu cetățenii”, acest lucru fiind interzis de legislația în vigoare, motiv pentru care au solicitat ”sesizarea președinților secțiilor de vot să nu mai permită încălcarea legislației electorale și să nu permită persoanelor politice accesul în acestea”.

Primarul a fost fotografiat la secțiile de votare de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Turda și la Colegiul ”Emil Negruțiu” din Turda, ”în timp ce saluta membrii secțiilor de votare, precum și conducând cetățenii cu drept de vot în secțiile de votare mai sus amintite”.

Conform deciziei BEJ nr. 13 Cluj, s-a admis cu unanimitate de voturi sesizarea depusă, sesizându-se Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, ”în vederea verificării existenței vreunei fapte contravenționale”.

sesizare matei 01

sesizare matei 02

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator