fbpx
Icon Scrie un comentariu

cristina burciu

Liderii PSD au decis marți, în ședința CEX de la sediul central, că se impun excluderi în partid.

Parlamentarii social-democrați care au votat guvernul Ludovic Orban nu mai sunt membri PSD, respectiv Eugen Gioancă, Cristina Burciu și Elena Hărătău. Din partid au fost excluși și Ana Birchall, fost ministru al Justiției, Cozmin Gușă și Cosmin Necula, primarul Bacăului.

Citește și:

Citește părerea deputatului Cristina Burciu despre excluderea sa din partid!

Reamintim că la finale lunii octormbrie, deputatul turdean Cristina Burciu a anunțat că votează investirea Guvernului Orban declanșând un adevărat război politic în PSD Cluj.

Potrivit unei postări de pe pagina sa de Facebook, Cristina Burciu a spus că vrea ca România să intre într-o zonă de stabilitate și să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară.

Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție. Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală”, spunea la acel moment, Burciu.

Citește și: 

Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, anunță că-i exclude din PSD pe deputatul Cristina Burciu și pe primarul Cristian Matei!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator