fbpx

2 Comentarii

daniel dobos demis

Fostul președinte al USR Turda, Daniel Doboș/Pierre Dassilu a ieșit public cu o declarație care-l vizează pe Andrei Suciu, candidatul anunțat de USR pentru Primăria Turda. Daniel Doboș îl ”desființează” pe Andrei Suciu și spune că alianța dintre USR și PLUS ar trebui să stabilească un alt canddat. Totodată, face referire la unele disensiuni în alianța USR-PLUS de la Turda, în urma anunțării premature a candidaturii lui Andrei Suciu.

 

”USR/PLUS Turda? Nu stim deloc cati din votantii actuali prefera USR sau PLUS. Ceea ce este cert, pozitionarea prematura pentru candidatura la Primaria Turda, fara consultarea PLUS Turda, nu au facut decat sa descurajeze votanti ai partidului lui Dacian Ciolos.

Pentru USR Turda, rezultatul actual ar trebui sa fie un esec. Insa nimeni nu isi va asuma raspunderea politica si nici nu isi va pune intrebarea daca candidatura lui Andrei este oportuna. Valul de simpatie pentru USR nu se regaseste in rezultatele USR Turda.

Un candidat comun USR si PLUS pentru Primaria Turda ar creea poate sinergia necesara. Insa aici vorbim despre un candidat comun proaspat. Un om care isi dovedeste zilnic aptitudinile profesionale si nu doar odata la 2 ani. Sau voi ati avea incredere intr-un om care va spune ca va oferi locuri de munca bine platite turdenilor, daca va fi ales, insa nu este in stare sa isi gaseasca pentru el singur un loc de munca constant si bine platit?”, a scris Daniel Doboș/Pierre Dassilu pe contul său de Facebook.

Daniel Doboș face referire la faptul că vicepreședintele USR Turda, Andrei Suciu, cel care a fost anunțat candidat pentru funcția de primar al Turzii la alegerile locale din anul 2020, n-ar fi în stare să-și găsească un loc de muncă bine plătit.

Într-un comentariu la această postare, președintele USR Turda, Ciprian Rigman, i-a spus că ”se cam grăbește” cu concluziile și că la anul ”altfel vor sta lucrurile”, cei de la PNL nefiind câștigătorii, așa cum analizase Daniel Doboș.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adi · 13:56 12.11.2019
  Oricine ar candida la primăria Turda, nu are nicio șansă în fața lui Matei.
  Personal niciodată nu am votat PSD, dar în cazul lui Matei, nu mă interesează din ce partid va face parte până la alegerile locale (poate fi și în PSD) eu îl voi vota ca OM. El a făcut cele mai multe lucruri bune pentru Turda, comparativ cu alți primari care au fost până acum.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cristi · 22:21 12.11.2019
  In Turda Matei castiga si daca nu candideaza.USR Plus un proiect nascut mort.PNL nu are candidat pt Turda.Concluzia e una singura---singura persoana de notorietate e Matei.Nu am suatinut ai nu voi sustine niciodata PSD ul dar in Turda Matei a demonstrat contrariul.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator