fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

trupă nasra

Războiul din organizația județeană a PSD Cluj este departe de-a se fi încheiat. Deputatul Horia Nasra „lasează săgeți” către actuala conducere a PSD Cluj, după rezultatul primului tur al alegerilor prezidențiale

Social-democrația este reprezentată în turul II cu șanse mari de victorie. Felicitări Viorica Dăncilă ! Statistica avantajează candidatul de pe locul II și aici amintesc episoadele electorale din 1996 (Constantinescu obținea în primul tur 28,21%, apoi a câștigat al doilea tur cu 54,4%), 2004 (Băsescu obținea în primul tur 33,92%, apoi a câștigat al doilea tur cu 51,23%) și 2014 (Iohannis obținea în primul tur 30,37%, apoi a câștigat al doilea tur cu 54,4%) prin urmare schimbarea președintelui de weekend, ”zero realizări”, este foarte posibilă !


Este cât se poate de clar că moralitatea pusă în vitrina electorală și predicată de oamenii noi, perfecții care care nu greșesc, este într-un regres evident. De ce? Pentru că liderii USR PLUS au o capacitate ieșită din comun, în a arăta cu degetul, specializați în critica de exterminare dar în același timp fug de guvernare și de orice formă de responsabilitate. Echipa Barna & Cioloș nu depășește perioada pubertății în politică.


La Cluj, din păcate, situația PSD este catastrofală: 10,43%... ESTE CEL MAI SLAB SCOR DIN ISTORIA ALEGERILOR obținut de noi în JUDEȚUL CLUJ și MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA, inclusiv un scor mai MIC decât cel obținut la europarlamentare. Cei trei intruși cocoțați în filială au reușit să distrugă definitiv organizația municipală... Să dizolvi conduceri de organizații municipale în plină campanie electorală, doar pentru unicul motiv că ești tratat ca un intrus, este un gest de sinucidere politică, să te cerți cu numeroși aleși locali și să excluzi primari este absolut stupid. Să jignești presa și să nu-ți ceri scuze, să-ți jignești cei trei deputați social-democrați de Cluj, sunt alte comportamente de neînțeles...


Sigur, de la un individ care jignește pe toată lumea, după ce se filmează că bea spirt, nu poți să ai așteptări. De la un pseudo-securist care amenință și care aruncă câtă o vorbă de duh, parașutat fără trecut și fără viitor în organizație iar nu poți să ai așteptări.... Cât despre domnul consultant politic, la ce strategii te poți aștepta? Vă spun eu la ce: facturier politic de primă mână!


De astăzi, voi relua la nivel de coordonare activitatea de campanie, alături de colegul meu Cornel Itu, acești trei intruși fiind lipsiți de legitimitate și inteligență” informează deputatul Horia Nasra. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    petre ispirescu · 15:42 11.11.2019
    Uitati-va la elefantii astia care conduc PSD-ul....parca sunt de la CAP, si astia isi doresc sa conduca judetul, o lume uitata de timp....nici costumele nu stau pe ei, cred ca o salopeta tovaraseasca li se potriveste. Vai de capul Romaniei daca astia ne conduc !Ne meritam soarta,cum poti sa-i votezi ?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator