fbpx

Icon Scrie un comentariu

paleologu presedinte

Duminică, 10 noiembrie, ne prezentăm la vot. Pentru mulți, trăim un paradox. Deși suntem conștienți că Theodor Paleologu ar fi cel mai bun președinte pe care l-ar putea avea România, suntem sceptici că el ar putea ajunge în turul 2. Spun că este un paradox pentru că, de fapt, duminică dimineața toți candidații pornesc cu aceleași șanse, iar cei care vor face diferențe între candidați suntem noi, alegătorii!

 

Personal, cred că ar fi păcat să ratăm o nouă șansă ca asta, după ce în 1990 electoratul român l-a refuzat pe Ion Rațiu pentru funcția de președinte (preferat fiind Ion Iliescu), Rațiu devenind ulterior ”cel mai bun președinte pe care nu l-am avut”

Om educat, respectuos și performant în același timp, Theodor Paleologu este de fapt singurul candidat al dreptei românești la aceste alegeri. Spun asta pentru că printre valorile reale ale ”dreptei”, la loc de cinste stă credința. Ori, dacă ne uităm la ceilalți așa-zis reprezentanți ai ”dreptei”, niciunul nu are valori creștine reale. 

Duminică, 10 noiembrie, avem șansa de a ne defini ca popor. Pentru că oricât de tare ne-ar deranja, clasa politică ne reprezintă, ca societate. Poporul a ales corupții, fariseii, nesimțiții, penalii și continuați cu ce mai doriți dvs, din același registru al definirii unei clase politice pe care o respingem, dar o alegem din nou și din nou, atunci când suntem chemați la urne...

Mulți sunt într-o dilemă: Barna sau Paleologu? Dincolo de faptul că este un om tânăr, pregătit, reprezentant al ”noului val” politic, trebuie să recunoaștem că Dan Barna are o problemă majoră... Și nu e vorba că este apropiat de cineva care ar fi făcut posibile fapte penale, ci este acuzat că le-a săvârșit chiar el, fiind vorba despre o îmbogățire din fonduri europene, atât a lui, cât și a surorii sale... Unii veți spune că e ”omenesc”, eu vă spun că... e momentul să ne clarificăm, nouă înșine, dacă mai acceptăm astfel de fapte sau nu, dacă ne dorim o schimbare reală a clasei politice sau doar mimăm această schimbare, alegând în continuare candidați cu probleme...

Cum am precizat: noi suntem aceia care ne definim pe noi înșine, definim direcția în care mergem și alegem candidatul/clasa politică ce ne reprezintă... Sincer, mi-aș dori ca după votul de duminică să nu începem din nou să ne lamentăm că am ales unul care s-a îmbogățit injust din banii europeni, care a îmbogățit-o și pe soră-sa și toate astea pe seama unor oameni nevoiași, care erau parte din acel proiect prin care s-au atras fondurile europene...

Iar pentru a nu avea astfel de regrete, pentru a face o schimbare reală, cu oameni curați, pregătiți, respectuoși, educați, performanți, cred că votul ar trebui să-l dăm pentru Theodor Paleologu!

Duminică nu mai există sondaje, nu mai există favoriți, existăm noi... și votul pe care-l dăm! Alegerea este a noastră! Nu mai avem nicio scuză... De aceea vă îndemn: hai să arătăm că ne dorim o altă clasă politică! Hai să arătăm că nu mai tolerăm politicieni ”mânjiți”! Hai să arătăm că merităm altceva! 

Vă doresc să nu ajungeți să trăiți regretul că ați ratat șansa de a vota cel mai bun președinte pe care România l-ar putea avea! De aceea vă îndemn să votați Theodor Paleologu în turul 1, poziția 2 pe buletinul de vot!

Sper ca în fața buletinului de vot, cu ștampila în mână, să avem înțelepciunea de a alege ceea ce merităm, de fapt! Un om potrivit la Cotroceni!

Adrian NAP - Președinte PMP Turda

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator