fbpx

Icon Scrie un comentariu

horia nasra

Comportamentul grobian şi limbajul trivial folosit la adresa clujenilor, jurnaliştilor şi colegilor de partid, al intrusului Alexa, mai nou, este însoţit şi de o joacă de-a alba neagra cu aleşii PSD.

 

“Să forţezi excluderea primarului PSD din Baciu, liderul uneia dintre cele mai mari comune din România şi să jigneşti timp de o săptămână, în fiecare zi, primarul din Turda, municipiul campion în accesarea fondurilor europene la nivel national, este o dovadă de nebunie politică.

Apoi, să dizolvi în plină campanie electorală, conducerea organizaţiilor din Cluj-Napoca, Câmpia-Turzii, Turda, Huedin şi alte comune (în care PSD a obţinut un scor electoral bun) este un act de sabotaj politic în plină campanie electorală.

Prin urmare, îi somez pe cei trei intruşi cocoţaţi nestatutar în fruntea PSD Cluj să înţeleagă că orice excluderi şi schimbări în filială, în perioada de campanie electorală sunt lipsite de logică şi de legitimitate politică, deciziile fiind luate fără consultarea CEX-ului judeţean!” a declarat deputatul Horia Nasra.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator