fbpx

Icon Scrie un comentariu

matei burciu

Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, a anunțat că în această după-amiază va fi convocată o ședință a conducerii organizației județene a PSD, în care se va lua decizia excluderii din partid a deputatului Cristina Burciu și a primarului Cristian Matei.

 

Liviu Alexa îi reproșează Cristinei Burciu că a votat Guvernul Orban, guvern care azi a fost investit în Parlamentul României, în ciuda boicotului parlamentarilor PSD și Pro România.

„Nu aveam niciun dubiu că Burciu Cristina va trăda. În general, trădătorii sunt constanți în lipsa lor de caracter. Doamna Burciu, așa cum precizam și săptămâna trecută, până la 50 de ani a fost toată viața ei sluga profesională sau politică a proxenetului său politic, Cristian Matei, care mereu i-a ordonat unde să presteze servicii politice, ce post să ocupe, manageriindu-i cariera.

Din punctul meu de vedere, este irelevant dacă ea s-a înscris sau nu în PNL. Vă anunț eu, de pe acum, că ea sigur nu mai e în PSD, fiindcă noi în această seară vom propune excluderea Cristinei Burciu din partid și vom încheia astfel coșmarul puturos al trădătorilor unsuroși din Cluj, mă refer la Horia Nasra, Cornel Itu, Cristina Burciu, care și-au bătut joc de partidul care i-a făcut oameni, înșelând așteptările a zeci de mii de oameni care i-au ales și le-au dat încrederea prin acel vot.

Guvernului Orban va face prăpăd în buzunarele și viețile românilor. Să țineți minte această zi neagră pentru România!”, a declarat Liviu Alexa, citat de Ziar de Cluj.

Primarul Cristian Matei, însă, consideră că este o acțiune ”la nervi” a lui Liviu Alexa.

Acționează nestatutar, din nou, la nervi, la indicațiile diletantiste ale secretarului general, Mocanu. În conformitate cu statutul PSD, nu te poate exclude decât organizația care te-a primit, dar omul are un fix: nu încape de mine. CSF, N-ai CSF?”, a declarat Cristian Matei, citat de Refleqt Media.

Azi, după ce Guvernul său a fost înlăturat de la condicere, președintele PSD Viorica Dăncilă a anunțat că cei care au ”trădat” și au participat la vot, vor fi excluși din PSD.

Pe pagina de Facebook a PSD Cluj, în această seară a apărut un mesaj prin care Cristian Matei și Cristina Burciu erau etichetați ca ”trădători”.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator