fbpx

Icon 1 Comentariu

psd cluj turda

Scandalul din organizația județeană a PSD, care a dus la dizolvarea conducerii organizației locale a PSD Turda, după ce deputatul turdean Cristina Burciu a declarat public că va susține Guvernul Orban, pentru că țara are nevoie de stabilitate, iar o luptă politică oarbă acum nu ar fi cel mai potrivit lucru, este departe de a fi încheiat.

 

Citește și:

BOMBĂ politică! Deputatul de Turda, Cristina Burciu, spune că va vota Guvernul Orban!

În paralel cu dizolvarea conducerii organizației turdene, cu scopul marginalizării primarului Cristian Matei, siteul de știri deținut de președintele PSD Cluj Liviu Alexa, Ziar de Cluj, a pornit un atac furibund la adresa edilului turdean, care este făcut în toate felurile, după ce în urmă cu vreo două săptămâni era apreciat drept ”cel mai performant primar din județ”.

Citește și:

Organizația PSD Turda a fost dizolvată! Pe motiv că n-o susține pe Viorica Dăncilă!

De pe adresa oficială a PSD Turda a fost trimisă o informare potrivit căreia decizia de dizolvare a fost nestatutară, iar primarul Cristian Matei a anunțat că va contesta decizia de dizolvare.

Citește și:

Primarul turdean este hotărât să atace în instanță decizia dizolvării filialei locale a PSD Turda

În cursul zilei de ieri, pesediștii clujeni ar fi fost convocați ”online” pentru o ședință a Biroului Politic Județean, în care să se decidă revocarea dizolvării conducerii organizației turdene, respectiv a Biroului Politic Municipal Turda, al cărei președinte este Cristian Matei. În spațiul public nu au apărut informații de acest gen, însă mai jos aveți ”convocarea” transmisă.

Cu toate acestea, atacurile președintelui PSD Cluj, Liviu Alexa, la adresa primarului Cristian Matei au continuat, la fel de furibund, și în cursul zilei de azi. Ba mai mult, Liviu Alexa și Ziar de Cluj au început să promoveze ”asociația civică T9”, care de fapt nu e altceva decât ”organizația civilă” a USR Turda, astfel încât nimeni nu mai înțelege cine și ce scopuri are.

WhatsApp Image 2019 11 01 at 20.05.47

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator