m install
petlinii
nello construct

Primarul turdean este hotărât să atace în instanță decizia dizolvării filialei locale a PSD Turda

zamblau eugen
floris

După ce Cristina Burciu, Deputat PSD Cluj, a anuntat faptul că va vota Guvernul Orban, Biroul Permanent Judetean Cluj s-a reunit de urgenta si a decis dizolvarea Organizatiei locale din Turda!

In aceasta seara, cu unanimitate de voturi, Biroul Permanent Judetean Cluj a decis dizolvarea Organizatiei locale municipale Turda. Domnul Cristian Matei nu mai este incepand de azi presedintele PSD Turda. De coordonarea filialei se va ocupa Alexandru Cordos.“, a transmis Liviu Alexa – presedinte PSD Cluj.

În replică primarul turdean spune că va ataca în instantă decizia

„Voi ataca și in instanța și la partid hotărârea de dizolvare a organizației, care s-a făcut fără nici o notificare și fără nici un motiv.“, a transmis Matei Cristian, pentru inturda.ro

Conform Hotărârii nr. 40/30.10.2019 a Biroului Permanent Județean Cluj, organizației locale PSD Turda i s-a reproșat ”lipsa de implicare și mobilizare în campania electorală privind alegerea Președintelui României din 2019”. Practic, Cristian Matei a fost acuzat de Liviu Alexa că nu a susținut-o pe Viorica Dăncilă!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: