fbpx

Icon Scrie un comentariu

cristian matei

După ce Cristina Burciu, Deputat PSD Cluj, a anuntat faptul că va vota Guvernul Orban, Biroul Permanent Judetean Cluj s-a reunit de urgenta si a decis dizolvarea Organizatiei locale din Turda!


In aceasta seara, cu unanimitate de voturi, Biroul Permanent Judetean Cluj a decis dizolvarea Organizatiei locale municipale Turda. Domnul Cristian Matei nu mai este incepand de azi presedintele PSD Turda. De coordonarea filialei se va ocupa Alexandru Cordos.“, a transmis Liviu Alexa – presedinte PSD Cluj.


În replică primarul turdean spune că va ataca în instantă decizia


„Voi ataca și in instanța și la partid hotărârea de dizolvare a organizației, care s-a făcut fără nici o notificare și fără nici un motiv.“, a transmis Matei Cristian, pentru inturda.ro


Conform Hotărârii nr. 40/30.10.2019 a Biroului Permanent Județean Cluj, organizației locale PSD Turda i s-a reproșat ”lipsa de implicare și mobilizare în campania electorală privind alegerea Președintelui României din 2019”. Practic, Cristian Matei a fost acuzat de Liviu Alexa că nu a susținut-o pe Viorica Dăncilă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator