fbpx

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2225
 
 
2 Comentarii

cristian matei

Primarul municiipiului Turda și fostul lider al PSD Turda (organizația locală a fost dizolvată în această după-amiază), Cristian Matei, îi ia apărarea deputatului de Turda, Cristina Burciu, care a anunțat azi că va vota Guvernul Orban, chiar dacă va fi exclusă din partid, explicând de ce crede că gestul deputatului turdean este unul corect pentru țară!

 

”Trebuie să înțelegem cu toții că nu mai putem să permitem ca răfuielile politice să afecteze soarta acestei țări! Pentru binele cetățenilor, trebuie să înțelegem că România are nevoie de un Guvern funcțional care să închidă bugetul, să adopte rectificarea și să realizeze un nou buget. 

Ca primar al municipiului Turda, susțin o decizie corectă pentru binele comunității pe care o reprezint și pentru toți românii care în lipsa unui Guvern funcțional vor fi evident afectați de această stare de incertitudine, de lipsa bugetului de stat pentru anul viitor și de o situație în care nu își vor putea primi salarii pe finalul anului.

Mă așteptam la această reacție din partea conducerii PSD Cluj și mi-am asumat să apăr interesele cetățenilor cu orice preț.”, a spus Cristian Matei.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  · 21:58 30.10.2019
  Care va sa zica, dom primar v-ati "sacrificat" pentru binele tarii ?!? Si dvs si dna deputat burciu ? Chiar ne credeti prosti pe toti ? Va doare "undeva" de binele tarii ! Mai degraba va doare de voi, ca se sparge "buba" si nu mai aveti bani de salariile umflate din primarie si de propriile invarteli pe sfarsit de an !
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Marius Stoian · 22:02 30.10.2019
  Primare iti fac statuie! Esti barbat!
  Cu cat te ataca Pesedeu mai tare, cu atat mai sigur castigi alegerile din 2020! Asculta la mine: fara PSD te vor vota mai multi! Ca ai facut si faci treaba! Dar Pesedeul nu era pe placul ardelenilor!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate