fbpx

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2225
 
 
4 Comentarii

cristina burciu 1

Deputatul PSD de Turda, Cristina Burciu, a anunțat că va vota Guvernul Orban, deși în PSD s-a trasat ca sarcină un vor împotriva Guvernului PNL sau chiar neasigurarea cvorumului necesar investirii. Declarația deputatului turdean este o adevărată BOMBĂ politică!

”Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție. 

Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern.”, a scris Cristina Burciu pe contul său de Facebook.

Premierul demis Viorica Dăncilă a anunțat că toți parlamentarii care vor vota Guvernul Orban vor fi excluși din PSD!

Vom reveni cu amănute și alte detalii!

burciu fb

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  · 14:33 30.10.2019
  D-na deputat sunteti bineee ?!! Aveti grija ca va dau tovarasii afara din partid ! Si atunci cum o sa mai scrieti articole de lauda psd in limba de " rumegus" ? Adevarul poate sa fie insa altul: la ordinul papusarilor din partid, ati fost "aleasa" sa va "sacrificati" ( alaturi de altii cativa) si sa treaca guvernul Orban. Tot in interesul psd. Ca altfel ar putea sa vina anticipatele peste voi, si atunci adio pensie speciala, adio privilegii... Cu alte cuvinte, ar trebui sa va intoarceti cu totii la munca ! Si ar fi trist, nu-i asa ?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Crisan Ghe. · 14:35 30.10.2019
  Doamna Burciu, ma bucur ca sunteti un parlamentar chibzuit si responsabil! Cred ca meritati toata aprecierea mea.
  In momente grele, asa trebuie sa gandeasca un politician care se gandeste la oameni.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dan Tapalaga · 03:05 31.10.2019
  Esti o dulce pisi! Te astept in PNL!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Law · 09:34 31.10.2019
  D,na Burciu ,nici in al 12-lea ceas nu renuntati la a prosti lumea.Vreti sa spuneti ca Psd a facut totul ptr. "a genera efecte pozitive" ? Din cauza efectelor pozitive este tara vazelina .....
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate