fbpx

BANNER vezeteu

7 Comentarii

edu elite 10iulie

horatiu mandrutiu

Horațiu Mândruțiu a anunțat pe pagina sa de socializare că ”a obosit” și că se desparte defintiv de USR Câmpia Turzii, spunând că și-a dat seama că în USR lucrurile stau și mai rău ca în alte partide, că a plecat ”scârbit”, acuzând ”interesul personal și dorința de funcții plus prostia clasică începătorului, lipsa de viziune și experiență etc”.

”Eu unul am obosit... sa ma apar de acuzatii care nu exista, de intentii care nu exista, de orice alte aberatii... am vrut sa fiu parte din USR pentru un singur scop... sa schimb clasa politica murada cu una curata, dar din pacate in USR e mai rau ca in PNL de unde am plecat scarbit... pentru "virginii" care se dau in politica USR, nu sunteti cu nimic mai buni decat ce am avut pana acum, interesul personal si dorinta de functii plus prostia clasica incepatorului, lipsa de viziune si experienta etc. va recomanda... ce am avut si ce am pierdut... eu personal va spun... o sa ajungeti zero... fericiti in Romania... pa pa... va pupa Horatiu pe buletin!!!”, a scris Horațiu Mândruțiu.

În organizația locală a USR Câmpia Turzii era în derulare un adevărat război intern, fiind două grupări care au vrut să preia conducerea.

Citește și:

Scandal în USR Câmpia Turzii! Conflicte între organizațiile Câmpia Turzii și Turda!

După ultimele dezvăluiri din presa națională, în ceea ce privește neregulile cu fonduri europene în care este implicat președintele USR Dan Barna (care a scăzut puternic și în sondajele de la prezidențiale), dar și înființarea partidului cu sprijinul Securității și folosirea banilor europeni pentru finanțarea activității de partid, se pare că mai mulți ”entuziaști” din USR au decis sau vor decide să se retragă, fiind scârbiți că ”oamenii noi din politică” sunt o mare decepție!

La începutul lunii septembrie, un alt membru USR Câmpia Turzii, Horațiu Hatos, spunea că o să facă o conferință de presă în care va face dezvăluiri privind toate ”mizeriile” care i s-au pus în cârcă, dar și a intereselor care au stat în spatele lor, după anunțul că a fost exclus din partid. De atunci, Horațiu Hatos a tot ”amânat” conferința... În paralel, a încercat să contracareze decizia organizației locale USR Câmpia Turzii, cu intervenții la organizația județeană.

Citește și:

Horațiu Hatos, o nouă amânare în a spune LUCRURILE INTERESANTE despre excluderea sa din USR Câmpia Turzii

Articole apărute în presa națională (click pe titlu, dacă vreți să citiți):

 

horatiu mandrutiu 01

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  membru USR · 08:22 27.10.2019
  Horatiu Mândrutiu a fost exclus din filiala USR Câmpia Turzii înca din 25 August, 2019. Daca ar fi vrut “sa schimbe politica murdara” ar fi trebuit sa se schimbe mai întâi pe el. Cu expresii de genul, “Mai bine ramânean în PNL la ciolan!”, nu ai cum sa dovedesti ca esti apt sa faci politica altundeva decât în PNL, care l-a si numit pe criterii politice, nu prin examen, director la Domeniul Public, sau în ALDE, care prin liderul incontestabil al traseismului local, l-a si poftit în partid si l-a momit cu aceeasi functie. Nu s-a remarcat prin nimic constructiv în filiala USR, prin urmare, este strict problema dânsului daca “a obosit” ori “este scârbit”. „Sa vâneze” în alta parte. USR Câmpia Turzii invita în partid oamenii preocupati de risipa banului public, de functionari incompetenti (soti, sotii, copii, nepoti de politicieni locali), de contracte suspecte si comportamente în stil mafiot, de copii aflati la limita saraciei (fara lumina, apa sau caldura), de burse mizere în educatie, de un spital municipal fara aparatura si vizitat de sobolani sau duzine de microbi, de o Policlinica peticita în campanie electorala, la fel si strazile aflate la vedere, în centrul orasului, o politie nepregatita. Mai ales invitam în USR oamenii satui de partidele vechi, PNL, PSD, ALDE, etc, care-au îngropat viitorul nostru si ne-au alungat peste hotare. Burtile lor crescute, porcii la protap, tupeul si prepotenta, de mosieri pe banii contribuabilului, spun adevarul despre ei.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Bota Flaviu · 09:23 27.10.2019
  Un moș USR-ist vă prezintă o captură de pe pagina de FB a lui Horațiu Mândruțiu în care el poartă un dialog cu un alt traseist notoriu din Câmpia Turzii, Avram Gal referitor la comunicatul din ziar. Cine va citi dialogul va vedea adevărata față și gândire a lui Mândruțiu. Și acum surpriză. Cine credeți că-l aprobă pe Măndruțiu? Dorin Logigan președintele PNL de la care a demisionat pentru a se înscrie în USR!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  iobagu · 13:58 27.10.2019
  Bun, chestia cu Barna a apărut în presă, dar faza cu partidul înființat de securitate pute. A lichelism jurnalistic. Pus în slujba ciumei roșii. Da, este adevărat, în USR au intrat,mai ales după alegerile europarlamentare foarte mulți traseiști dornici de ciolan, foști PNL, UNPR, M10, PSD și mai știu eu. La Turda, USR-ul este o anexă a PNL. La Câmpia, au fost excluși câțiva, mai rămân de-alde UNPR-iști foști mari iubitori. Izmănari. Ăștia au pus mâna pe organizația locală. Dl. Barna va da socoteală pentru prostiile pe care le-a făcut sau nu, depinde de ce spune legea. Îm schimb, pe plan local, n-ai pe cine vota. Nu-i așa domnule Mursoi? Pentru că, din câte văd, și Mândruț, și Hatos și mulți alții, numai fecioare neprihănite și oameni noi în politică nu sunteți. Iar restul, s-au dat de ceasul morții să alunge prima garnitură de usriști veritabili, dovedind că nici la minte nu-s prea noi, că năravurile le cunoaștem. Oameni care n-au performat niciodată ( poate la linsul de blide), au apărut din neant, ca mari lideri. USR trebuia să fie speranța alegătorilor. Acum, s-a transformat în cea mai mizerabilă dezamăgire. Vorba aia, mai bine acum decât...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  pentru "iobagu" · 08:38 28.10.2019
  Sunteți prost informat, de aceea dezinformați. Nu ar fi mai bine să ne faceți o vizită în filiala USR Câmpia Turzii şi abia apoi să ne denigrați într-un limbaj de maidan? Vă asigur că nu suntem nici PSD, nici PNL, nici ALDE. Suntem entuziaşti, puternici, voluntari şi fără schelete în dulapuri. Urări de bine!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  moralistul · 09:21 28.10.2019
  membru USR suspendat nu mai ai parola de intrare pe site primita de la Florea sa iti expui ineptiile pe aici? atunci foloseste numele de Dolha, mare doctorita explica lumii cum se aplica porunca 17 in familie, sunt avid de cunoastere si iluminare
  • Acest comentariu este nepublicat.
   pentru "moralistul" · 10:24 28.10.2019
   Nu există membri suspendați în USR Câmpia Turzii, doar trei excluşi (fost PSD, PNL,
   ALDE). În rest, fii liniştit, rezistăm la atacurile lupilor moralişti. Urări de bine şi ție!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adi · 04:48 29.10.2019
  Toți, dar absolut toți politicienii din România sunteți absolut o apă și un pământ.
  Traseism politic, avizi de ciolan, nepotism, minciuni, lipsă de verticalitate, contracte păguboase cu statul acordate politic, toate aceste lucruri și multe altele vă caracterizează PERFECT.

  Numai în România se înființează tot felul de partide obscure, de famile, pe bandă rulantă, ziua și partidul, deja le-am pierdut numărul. Parcă le înființează cineva din plictiseală sau de hobby, apoi vin și se bălăcăresc online.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator