fbpx

Icon 4 Comentarii

dorin lojigan proces

În contextul numirii noului Guvern și al reducerii posturilor de bugetari, primarul din Câmpia Turzii a fost chestionat cu privire la situația posturilor din primăria pe care o conduce.

PNL își propune să reducă cheltuielile cu aparatul bugetar. Liberalii vor să reducă din posturile destinate bugetarilor afirmînd că cel puțin 100.000 de oameni au fost angajați „ pe pile”.

În acest context, a fost chestionat Primarul Dorin Lojigan (PNL) dacă în urma investirii noului Guvern vor fi dați afară și bugetari din cadrul Primăriei Câmpia Turzii.  

Nu pot să va spun ce masuri va lua un Guvern, fie el PNL sau minoritar, asteptam si noi numirea noului Guvern, dar nu pot sa va spun ce masuri vor lua! Vreau sa va spun ca la fel ca și în acel proverb românesc “Pădure fără uscături nu există!“, și în Primăria Câmpia Turzii sunt bugetari care nu își fac treaba. Eu am fost Primarul care nu am avut nicio problema în a sesiza Comisia de Disciplina in acest sens, si acestia au primit sanctiunile de rigoare. Daca sunt angajati care nu isi fac treaba, au de ce sa le fie frica. Dar, pe de alta parte, chiar daca stiu ca bugetarii nu sunt prea iubiti de populatie, in Primaria Campia Turzii sunt si angajati profesionisti! Sunt oameni care muncesc oricat e nevoie, oameni care si-au sacrificat chiar si din timpul liber in cazurile urgente.“, a declarat Dorin Lojigan pentru inTurda.ro.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  cetatean · 12:49 24.10.2019
  Chiar nu va mai credem pe cuvânt! De-aia angajati cu zecile în primarie? Cu examene luate în functie de culoarea galbena? Sau ca sa defilati în campaniile electorale ìn vazul lumii si în timpul orelor de serviciu? La cabana primariei sau la Urca, cu mesele încarcate ...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Din campia · 09:32 26.10.2019
  Sotul meu a facut o sesizare catre Domnul primar cu privire la doua angajate care prin faptul ca nu fac nimic la birou decat stau ne-au pus pe noi ca familie intr-o dificultate destul de mare si stiu ca acele doamne au fost sanctionate.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Bota Flaviu · 09:35 26.10.2019
  Un moș USR-ist. Primăria din Câmpia Turzii a devenit cel mai mare angajator din oraș. Înainte de 1989 numărul de angajați în primărie era la un sfert decât în prezent. Pe atunci numărul de locuitori ai orașului era mult mai mare și primăria se ocupa de salubrizare, alimentare cu apă, canalizare și de domeniul public. Era să uit. Pe atunci primăria nu dispunea de un sistem informatic.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator