fbpx

Icon 4 Comentarii

liviu alexa viisoara

Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, s-a declarat ”deranjat” de faptul că la inaugurarea noului corp de școală de la Viișoara s-a făcut mult ”festivism”, iar copiii au fost ținuți minute bune pentru a asculta laudele la adresa primarului Ioan Roman.

 

Liviu Alexa a reacționat și în condițiile în care, spune el, singurul deputat PSD din zonă nu a fost invitat la acest eveniment (e vorba de turdeanca Cristina Burciu), în schimb la ”prezidiu” erau cei doi parlamentari care dezertaseră din PSD.

Liviu Alexa a sosit la evenimentul de la Viișoara, însă nu a stat prea mult, plecând după slujba de sfințire, la plecare felicitându-l pe primar pentru că a constribuit la realizarea noului corp de școală, însă a spus că este prea mult festivism.

“Am venit în semn de respect pentru această realizare a primarului Roman. Însă plec mai repede, fiindca el nu dovedește respect față de PSD, ci nesimțire. Nu a invitat niciun consilier județean PSD, nu a invitat niciun coleg primar, de exemplu, pe primarul Turzii, cel mai performant primar din județ, nu a invitat-o pe Cristina Burciu, deputat PSD. În plus, mi se pare jenant că primarul Roman să țină câteva sute de copii stană de piatră ca să asculte cum alții îi aduc osanale primarului. PSD Cluj trebuie să se dezbare de festivismele ăstea prăfuite. Îi aduc aminte primarului din Viișoara că la 26 mai a suferit o rușinoasă înfrângere. Din 4829 de alegători, au votat pentru PSD doar 356 la Viișoara, adică 18,5 la sută”, a declarat Liviu Alexa, pentru Ziar de Cluj.

Pe Ziar de Cluj a apărut și o înregistrare video în care deputatul Horea Nasra era luat la mișto că și-a făcut cruce, deși se declarase ateu.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator