fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

mihai seplecan

Încă un fost președinte al Consiliului Județean Cluj a fost condamnat la închisoare, după ce același lucru l-a pățit și Horea Uioreanu. Este vorba de Mihai Seplecan, care a fost judecat într-un dosar care viza falsificarea diplomei de absolvire a studiilor superioare.

 

Curtea de Apel a menținut decizia inițială a Tribunalului Cluj, astfel că Mihai Seplecan rămâne cu o condamnare definitivă de 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare, menționează Ziar de Cluj.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C. pr. pen., respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul SM împotriva sentinței penale nr. 1023/11.03.2019 a Judecătoriei Cluj Napoca. Obligă inculpatul-apelant la plata sumei de 400 lei, cheltuieli judiciare în favoarea statului. II.În baza art. 421 pct. 2 lit. b C. pr. pen. admite apelul declarat de partea civilă SC SSHH SA împotriva sentinței penale nr. 1023/11.03.2019 a Judecătoriei Cluj-Napoca, pe care o desființează numai cu privire la omisiunea instanței de a se pronunța asupra acțiunii civile exercitate de SC SSH Hidroserv SA, și judecând: Disjunge acțiunea civilă exercitată de SC SSH Hidroserv SA., prin reprezentant legal CITR FB SPRL, în dosar penal nr. 23805/211/2016 și trimite cauza spre rejudecare instan?ei de fond, respectiv Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea soluționării acesteia. Cheltuielile în apelul părții civile rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în ședința publică din data de 18 octombrie 2019”, se arată în decizia definitivă a Curții de Apel Cluj. 

Totodată, în ceea ce privește prejudiciile aduse în diverse instituții de stat, unde Mihai Seplecan s-a folosit de diploma falsă, urmează un nou proces pe latura civilă, pentru stabilirea daunelor.

La data producerii faptelor penale pentru care au fost condamnați ulterior de către instanțe, ambii foști președinți ai Consiliului Județean erau membrii PNL.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator