fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

cristianlungu

Senatorul PMP Vasile Cristian Lungu, care a fost adus joi la Parlament cu ambulanţa pentru a-şi exprima votul la moţiunea de cenzură, a declarat că a dorit să demonstreze că nu trădează prin absenţa sa.


Potrivit Mediafax, Lungu, care a venit la Bucureşti de la Cluj-Napoca, a precizat că a semnat două declaraţii pe propria răspundere înainte de a părăsi spitalul, în condiţiile în care operaţia la care trebuie să fie supus la colon s-a amânat cu o zi.


"Au existat câteva voci care au ajuns şi la urechile mele că aş trăda, aş ascunde o trădare prin această neapariţie a mea, aş masca-o într-o stare de îmbolnăvire pe care o am. Am vrut să demonstrez contrariul. Votul e secret. (...) După moţiune mă întorc la Cluj pentru operaţie. Domnul doctor de la Cluj m-a obligat să dau două declaraţii scrise prin care îmi aducea la cunoştinţă toate riscurile medicale la care mă expun prin această călătorie la Bucureşti. (...) Am decalat operaţia cu o zi", a precizat senatorul PMP, care a mărturisit că se simte destul de rău, titrează si Monitorul de Cluj.


Între timp, Moţiunea de cenzură a trecut în Parlament cu 238 de voturi pentru!


Marele câștig pentru opoziție a fost votul din partea minorităților, precum și votul lui Gabriel  Petrea, șeful Tineretului PSD.


Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că vineri dimineața va avea loc în ședință la sediul de parid pentru a fi aprobată strategia și candidatul pentru funcția de premier, cu care liberalii se vor duce la președintele Klaus Iohannis.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator