fbpx

Icon Scrie un comentariu

horia nasra

După ce săptămâna trecută și-a anunțat plecarea din PSD Cluj, anunțându-și afiliarea la Pro România, deputatul Horia Nasra a anunțat azi că ”a revenit în PSD”. El a anunțat și că nu va mai vota moțiunea de cenzură. La fel va proceda și deputatul Cornel Itu, care și-a anunțat și el plecarea din PSD și trecerea la Pro România.

 

“Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală! Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI. Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!”, a spus Horia Nasra, citat de Monitorul de Cluj.

Fostul președinte al PSD Cluj, însă, nu a ajuns în relații mai bune cu actualul președinte interimar, Liviu Alexa.

“Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii și capitala Transilvaniei, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali. Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD și Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formațiuni împărtășesc valori social-democrate. Joi voi fi alături de colegii mei, deputații din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat și îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală”, a conchis Nasra.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator