fbpx

Icon Scrie un comentariu

ciprian rigman dainapoi

Profesorul de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”, Ciprian Rigman, care este și președinte al USR Turda, se absolvă de orice vină privind campania ilegală desfășurată de USR într-o unitate școlară, la o competiție organizată de un ONG al cărei asociat a fost, pe bani publici.

”Sunt astăzi victima unui linșaj mediatic menit să îmi afecteze imaginea profesională și personală, cu scopul de a lovi în organizația politică la care sunt afiliat. (...) Nu am fost prezent la turneu și nici implicat în organizarea turneului de tenis care a avut loc în incinta liceului. Sunt acuzat că am făcut propagandă politică doar datorită faptului că sunt angajat al acestui liceu, fără nicio dovadă că am o legătură cu activitatea respectivă. În perioada desfășurării turneului de tenis, eu eram la Cluj-Napoca, la o reuniune politică organizată de USR Cluj. (...) Consider inacceptabil ca lupta politică să fie purtată cu speculații și extrapolări nefondate și care nu pot fi dovedite. Poziția mea critică față de politizarea sistemului de educație este binecunoscută și, din păcate, opiniile critice sunt utilizate împotriva mea”, a comentat Ciprian Rigman, lăsând toată responsabilitatea pe umerii colegului său din liceu, profesorul Cosmin Pop.

Citește și:

SCANDALOS! USR Turda își face promovare politică, pe bani publici, într-un liceu!

Practic, este aceeași poziție adoptată și de fostul președinte-penal al USR Turda, Daniel Doboș, atunci când s-a scris pentru prima dată de cei 20 de ani de pușcărie făcuți în Germania pentru o dublă crimă, dar și de Andrei Suciu, candidatul USR la Primărie, atunci când s-a demonstrat (inclusiv în instanță) că a fost implicat în protejarea jafului de la Zoo Turda, unde au ”dispărut” milioane de lei din banul public, pe lucrări neexecutate în realitate!

Vă reamintim că în cadrul competiției de tenis de masă, organizată de un ONG condus de prof. Cosmin Pop (coleg de unitate școlară cu Ciprian Rigman), în baza unei finanțări de la bugetul local al municipiului Turda, cei de la USR Turda și-au arogat meritele susținerii competiției, făcând promovare politică printr-un roll-up (lucru interzis în unitățile școlare) și printr-o postare pe pagina de Facebook a organizației conduse de Ciprian Rigman.

Ciprian Rigman a ocolit, însă, să menționeze cine de la USR Turda se face vinovat de această încălcare a legii!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator