fbpx

Icon Scrie un comentariu

rigman coroana

Ca și în cazul cu Daniel Doboș, criminalul cu 20 de ani de pușcărie din Germania, care a fost președinte al USR Turda și vicepreședinte al USR Cluj, pe care în prima fază l-au apărat cu vehemență, acuzând TurdaNews că transmite minciuni, useriștii clujeni aplică aceeași ”rețetă” a ”autovictimizării”, acuzându-ne de ”atacuri și dezvăluiri” care sunt ”elementele unor campanii”.

La vremea respectivă, poziționarea USR era aceeași, respectiv protejarea oamenilor pătați, cu lansarea unor atacuri la adresa jurnaliștilor care au dezvăluit, cu probe, adevărul! 

”Afirmatiile profund jignitoare ale jurnalistului de cancan al Turzii Gelu Florea, vor avea urmari juridice, de aceea nu dorim sa raspundem intr-un mod sau altul unei persoane care denota un caracter discutabil. Dorim sa facem totusi cateva precizari la noile atacuri asupra USR – Filiala Turda si asupra presedintelui USR Daniel Dobos.

La momentul actual, toate afirmatiile gazetarului Gelu Florea sunt obiectul unor investigatii juridice.

Remarcam, fara suprindere de altfel, vehementa si intensitatea atacurilor la persoana ale gazetarului Gelu Florea.”, era poziția celor de la USR, trasă ”la indigo” cu cea de acum. De precizat că nu a fost nicio ”urmare juridică”, adevărul ieșind în cele din urmă la iveală, cât se poate de clar, iar USR a fost nevoit să-l tragă  ”pe linie moartă” pe Daniel Doboș, finul lui Emil Turdean.

Citește detalii aici:

USR Turda îi ia apărarea condamnatului penal Daniel Doboș, președintele filialei!

Același lucru l-a susținut și Andrei Suciu, în instanță, pierzând procesul definitiv, la toate instanțele posibile, deși și-a băgat avocați plătiți cu mii de euro. Să fie vorba de o ”boală” a ”oamenilor noi din politică”?!

”Pe această cale, USR Cluj dorește să specifice că Adunarea Generală a Filialei Turda a avut loc în mod statutar, iar competiția internă pentru funcțiile de conducere și control a fost deschisă oricărui membru care a dorit să candideze. Speculațiile privind “cine al cui om este” sau “manipularea” membrilor pentru a acorda votul de încredere unui anume candidat nu sunt plauzibile, deoarece, prin statut, astfel de alegeri sunt secrete, iar fiecare membru votează în baza propriei convingeri. 

Părăsirea funcției de conducere a Filialei Turda de către dl. Emil Turdean face parte dintr-un ciclu intern al USR, care asigură mecanismul prin care conducerea filialelor să fie încredințată persoanelor care obțin sprijinul colegilor din cadrul AG pentru proiectele lor de management. Mandatul vechiului Birou Local expirase, iar dl. Turdean nu și-a depus candidatura pentru un nou mandat, ca urmare, observațiile privind eventuale jocuri de culise nu au un corespondent în realitate”, precizează USR, într-un drept la replică transmis TurdaNews de către BiroulFilialei Județene a USR Cluj.

Practic, USR Cluj confirmă, indirect, ceea ce TurdaNews a scris, respectiv faptul că filiala este încredințată persoanelor care obțin sprijinul colegilor din cadrul Adunării Generale pentru proiectele lor de management! Faptul că Emil Turdean pierduse controlul organizației, după venirea lui Ciprian Rigman de la PNL, se știa mai demult. Alegerile doar au consfințit acest fapt (dacă cei de la Cluj doresc să le spunem noi care-s oamenii lui Rigman, pe care i-a adus din PNL prin ”traseism politic” și care-s oamenii lui Turdean, inclusiv Adrian Teban pe care a vrut să-l pună președinte al USR Turda, o să le spunem, dacă ei habar nu au!).

Iar despre faptul că în cadrul alegerilor secrete nu pot fi promovați oamenii unor grupări interne este de tot râsul, pentru că nu are nicio legătură cu realitatea și cu logica unor alegeri.

Specific USR, conducerea de la Cluj vede ”atacuri”, fără a lămuri problemele care au fost dezbătute public și care implică membrii USR.

”Totuși nu putem să nu constatăm vehemența cu care este atacată Filiala Județeană USR și USR Turda în contextul noilor evoluții politice și a campaniilor electorale care vor fi organizate  în următoarea perioadă. Aceste atacuri și dezvăluiri sunt elementele unor campanii care doresc discreditarea USR și a candidaților la alegerile locale, în speranța stopării procesului de schimbare a clasei politice din România și a eradicării corupției de la nivelul instituțiilor publice din țară”, se mai precizează în poziția USR Turda, într-un limbaj de tip ”gargară politică”, fără nicio legătură cu subiectele care-i privesc pe oficialii USR de la Turda.

Poziție în care nu se explică implicarea lui Emil Turdean în contestarea listei de candidați ai USR Cluj, la alegerile parlamentare din anul 2016.

Dovezi au fost publicate aici:

T9/USR Turda, o adunătură de frustrați! Cum și-au atacat colegii de la Cluj, la alegerile parlamentare din 2016!

De asemenea, USR Cluj nu lămurește deloc poziția actualului vicepreședinte al organizației locale turdene, Andrei Suciu, care continuă să tacă în ceea ce privește jaful de la Zoo Turda, deși instanța a stabilit, definitiv, că avea cunoștință despre elementele de natură penală și că a refuzat sistematic, la insistențele TurdaNews, să spună ceva despre ceea ce știa, preferând să protejeze jaful și corupția din care a făcut parte, în calitate de angajat al Primăriei Turda.

Vezi mențiunile instanței aici:

Tribunalul Cluj a spus clar: Andrei Suciu ascunde informațiile despre jaful de la Zoo Turda! Andrei, până când mai taci?!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator