fbpx

Icon 1 Comentariu

usrturda alegeri

Cu referire la articolul ”Emil Turdean a fost îndepărtat de la conducerea USR Turda! Dar și-a ”plantat” omul în conducere și candidat la Primărie!” publicat pe www.turdanews.net , duminică, 06 Octombrie 2019, 16:17

În data de 5 octombrie a.c, a avut loc Adunarea Generală a Filialei USR Turda, în cadrul căruia s-a ales noul for de conducere și de control al filialei. În urma acestui proces intern au apărut în presă anumite speculații privind motivația procesului electoral intern, respectiv anumite jocuri de culise care ar fi fost făcute pentru determinarea noii componențe a forului de conducere și control.

Pe această cale, USR Cluj dorește să specifice că Adunarea Generală a Filialei Turda a avut loc în mod statutar, iar competiția internă pentru funcțiile de conducere și control a fost deschisă oricărui membru care a dorit să candideze. Speculațiile privind “cine al cui om este” sau “manipularea” membrilor pentru a acorda votul de încredere unui anume candidat nu sunt plauzibile, deoarece, prin statut, astfel de alegeri sunt secrete, iar fiecare membru votează în baza propriei convingeri.

Părăsirea funcției de conducere a Filialei Turda de către dl. Emil Turdean face parte dintr-un ciclu intern al USR, care asigură mecanismul prin care conducerea filialelor să fie încredințată persoanelor care obțin sprijinul colegilor din cadrul AG pentru proiectele lor de management. Mandatul vechiului Birou Local expirase, iar dl. Turdean nu și-a depus candidatura pentru un nou mandat, ca urmare, observațiile privind eventuale jocuri de culise nu au un corespondent în realitate.

Totuși nu putem să nu constatăm vehemența cu care este atacată Filiala Județeană USR și USR Turda în contextul noilor evoluții politice și a campaniilor electorale care vor fi organizate  în următoarea perioadă. Aceste atacuri și dezvăluiri sunt elementele unor campanii care doresc discreditarea USR și a candidaților la alegerile locale, în speranța stopării procesului de schimbare a clasei politice din România și a eradicării corupției de la nivelul instituțiilor publice din țară.

Cu stimă, Biroul Filialei Județene USR Cluj

Citește și: 

Emil Turdean a fost îndepărtat de la conducerea USR Turda! Dar și-a ”plantat” omul în conducere și candidat la Primărie!

Dar și precizările jurnalistului Gelu Florea:

USR Cluj neagă ”problemele” din interiorul organizației de la Turda, spunând că ”sunt atacuri”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    iobagu · 13:44 08.10.2019
    Minunat ar fi să vă scăpați de toți traseiștii. Din cauza lor USR devine vulnerabil la atacurile hienelor politice, fie de stânga, fie de dreapta.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator