fbpx

Icon Scrie un comentariu

paleologu lacluj

Aflat în vizită la Cluj, candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie, Theodor Paleologu spune că într-o campanie normală, bazată pe dezbateri și schimburi de idei, el are șanse reale să intre în turul al 2-lea. 

 ”CV-ul spune ceva despre un președinte, dar nu tot. Curajul unui om cred ca e o calitate esențială și eu am convingerea că pot intra în turul 2. Pot să fac ravagii și cred că sunt singurul care i-ar pune probleme lui Iohannis. Alegerile sunt cu surprize uneori, iar democrația inseamnă dezbateri, discuții, schimb de idei. Cine le refuză, refuză principiul democratic și acum nimeni nu vrea dezbateri, toți vor confruntări unu la unu. Dar haideți să comparăm proiectele și ideile fiecăruia. (…) Mi-aș dori o dezbatere cu Iohannis, dar aș vorbi în germană. Cu Dăncilă iarăși ar fi extraordinar, delicios dialogul”, a declarat Paleologu.

Referitor la actuala criză politică, acesta a declarat că PMP va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului și crede că aceasta are șanse reale să treacă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator