fbpx

Icon 2 Comentarii

usrturda alegeri

Controversatul om de afaceri Emil Turdean a fost îndepărtat din funcția de președinte al USR Turda (oficial, s-a transmis că ”s-a retras”, pentru ca scandalul din interiorul USR să fie păstrat dincolo de ușile închise), acest lucru producându-se în urma alegerilor coordonate de oficiali ai USR Cluj.

Schimbarea sa a intervenit după ce au apărut dovezi că a fost implicat în contestarea listei de candidați ai USR Cluj, la alegerile parlamentare din anul 2016, nemulțumit că ”oamenii lui”, Andrei Suciu și Daniel Doboș, nu au prins locuri eligibile.

Dar și după ce oficialii USR Cluj și-au dat seama că acesta nu are nici studii, nici cultura necesară unei asemenea funcții, fiind mai degrabă ”un țăran din Bădeni”, cum l-au caracterizat unele persoane din USR Turda.

Citește și:

T9/USR Turda, o adunătură de frustrați! Cum și-au atacat colegii de la Cluj, la alegerile parlamentare din 2016!

Adunarea Generală a USR Turda a avut loc sâmbătă, alegându-se noua conducere a filialei Turda, Comisia de Arbitraj și cenzorul, pentru un mandat de 8 luni, până la alegerile locale de anul viitor.

Componența Biroului Politic Local este următoarea: președinte – Ciprian Rigman (venit de la PNL), vice-președinți – Andrei Suciu (revenit în USR, după ce în 2016 s-a înscris, apoi și-a dat demisia, fost și el la PNL, ”omul” lui Emil Turdean, pe care l-a impus candidat la funcția de primar) și Corina Duca (fostă și ea la PNL), membri – Ovidiu Alexandru Micu (fost și el la PNL), Cristian Iordache, Adrian Teban și Alin Pop. Comisia de Arbitraj este formată din Radu Inocan, Gavril Pop și Alexandra Nistor, în timp ce în funcția de cenzor a fost aleasă Alexandrina Inocan. Practic, Ciprian Rigman a reușit să-și impună o parte dintre foștii colegi de la PNL în structura de conducere a USR Turda, după ce l-a detronat pe Emil Turdean. Însă, acesta și-a impus și el apropiații în noua structură de conducere, inclusiv candidatul la Primărie.

”Prioritățile noului Birou Politic al USR Turda includ obținerea unui rezultat bun la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, pregătirea alegerilor locale din 2020, consolidarea echipei și sprijinirea dezvoltării de filiale în proximitatea Turzii. În cadrul Adunării Generale, vice-președintele ales, Andrei Suciu, și-a anunțat intenția de a candida la funcția de Primar al Municipiului Turda, iar noul Birou Local a confirmat sprijinul necondiționat pentru această candidatură.

Membrii au apreciat activitatea conducerii interimare a filialei, în special a președintelui Emil Turdean, care, potrivit declarațiilor sale publice, s-a retras din structurile de conducere, rămânând membru activ al filialei”, se precizează într-un comunicat al USR Turda.

Candidatul USR la funcția de primar, Andrei Suciu, este un personaj controversat, după ce instanța a stabilit că a protejat jaful care s-a produs la Zoo Turda, fiind pasibil astfel și de un dosar penal, pentru favorizarea infractorilor.

Citește și:

Cine l-a plătit pe Andrei Suciu și cu ce scop, după ce a plecat din Primăria Turda?! DOVEZI CLARE!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    iobagu · 17:53 06.10.2019
    Hai copii, că se poate! Oameni noi în politicâ înseamnă fără traseiști! Nu-i târziu să faceți curățenie în toate filialele!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dorel · 07:37 07.10.2019
    La Turda ii mai altfel că în restul țării.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator