fbpx

Icon Scrie un comentariu

cjcluj petre

Consilierul județean Petre Pop (PSD) a anunțat că a ridicat problema asfaltării drumului Viișoara - Ceanu Mare în ședința Consiliului Județean de luni, fiind mai multe solicitări de acest gen din partea cetățenilor din zonă, dar și a edililor din mediul rural.

 

”În ședința ordinară a Consiliului Județean, ca urmare a solicitării d-lui primar Roman Ioan și a sesizărilor făcute de cetățenii comunei Viisoara, am interpelat conducerea executivului și pe cea a societății Drumuri Județene cu privire la situația reabilitării drumului judetean Viisoara - Ceanu Mare.

Am primit asigurări din partea celor două instituții că în maxim trei săptămâni situația acestui drum va fi rezolvată”, a spus Petre Pop.

În ultimii ani, locuitorii din zonă, care tranzitează acel drum județean, au ridicat de mai multe ori problema asfaltării acestui drum, care se află într-o stare deplorabilă.

Oficialii Consiliului Județean Cluj au tot trimis comunicate sezoniere, începând cu toamna anului 2017, în care anunțau ”locuitorii din zonă și participanții la trafic” că ”au fost demarate şi se află în plină derulare lucrări de întreţinere curentă și periodică  ce au drept scop asigurarea unei circulații normale”.

Citește și:

DEZASTRU! În comunicate, DJ 150 e în asfaltări! În realitate... 2 mașini ”rupte” în 4 ore!

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator