fbpx

Icon 3 Comentarii

remus lapusan

Consilierul județean Remus Lăpușan (PSD) a anunțat că și-a înaintat demisia din funcția de lider al grupului de consilieri județeni ai PSD. Demisia vine ca urmare a unui conflict deschis cu președintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, care i-a cerut demisia în urmă cu câteva zile.

 

”Având în vedere faptul că nu pot fi reprezentat de un intrus, de o persoană care a jignit clujenii, comunitatea noastră, românii şi care a demonstrat de-a lungul timpului în comunicare publică dispreţ faţă de toate generaţiile, de la tineri la bunici, îmi înaintez demisia din funcţia de lider al grupului social-democrat din Consiliul Judeţean Cluj.

Dat fiind ridicolul situaţiei şi buna colaborare cu colegii mei, nu doresc să-i mai includ într-un joc mediatic pe care de cinci zile acest intrus îl face prin jigniri şi minciuni”, a menționat Remus Lăpușan.

Conform unei hotărâri din 19 septembrie 2019, luată de PSD Cluj și semnată de noul președinte interimar, Liviu Alexa, consilierul județean Remus Lăpușan a fost revocat din funcția de lider de grup, fiind desemnat să preia această calitate consilierul județean Ioan Sălătioan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Andrei · 23:08 27.09.2019
  Felicitari d-l Lapusan,dvs sunteti o personana cu coloana verticala,nu ati fi putut sta langa ...nu pot si nici nu merita sa-i rostesc numele acestui om care intr-adevar a ponegrit multi Clujeni.Sper din toata inima sa-si gaseasca locul langa fostul presedinte PSD.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Andrei · 23:17 27.09.2019
  Ablexa,nu te mai chinui sa-mi gasesti ip-ul,n-ai sa reusesti!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 22:32 29.09.2019
  PSD are un Liviu in pușcărie si a gasit repede un altul, la fel de infatuat, la fel de ghilolban. Să le fie de bine cu el in frunte ;{.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator