fbpx

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2225
 
 
9 Comentarii

zilu

Reprezentanții USR Turda s-au făcut de râs azi, după ce l-au catalogat pe Zilu, turdeanul cunoscut cu unele probleme de ordin psihic, drept ”o piedică” în calea lor spre victorie, anunțând că ”nu cedăm și luptăm până la capăt” (n.r. orice asemănare cu sloganul PSD-ALDE - ”mergem până la capăt” este ”pur” întâmplătoare). Asta după ce Zilu le-a distrus cortul de campanie pentru strângerea de semnături, deranjat de ”mutra” lui Barna.

 

”Alianta USRPLUS deranjează tot mai mult! Iată cum a fost vandalizat cortul electoral al Aliantei, astăzi, 11 septembrie 2019! În ciuda tuturor piedicilor, nu cedăm și luptăm până la capăt! Speram ca institutia Poliției Locale Turda să ia măsurile legale în acest caz!”, au transmis cei de la USR Turda.

VEZI VIDEO CU GESTUL LUI ZILU, LA FINALUL ARTICOLULUI!

Cei de la USR Turda caută tot timpul astfel de incidente, pentru a-și mobiliza electoratul, prin stârnirea unui val de furie, în condițiile în care cu programul politic sunt ”varză”. Totuși, să faci din Zilu o ”forță” a reacțiunii împotriva organizației locale a USR, aruncând cu vorbe de genul ”nu cedăm” și ”luptăm până la capăt” este dovada amatorismului pe care-l afișează cu atâta nonșalanță cei din gașca lui Emil Turdean și Andrei Suciu. Însă, nu este exclus ca cineva din USR să-i fi dat bani de-o bere lui Zilu pentru a face această acțiune, filmată atent cu telefonul mobil, useriștii fiind conștienți că astfel vor putea răcni ”nu cedăm”, generând o mobilizare a electoratului, din disperarea că numărul semnăturilor pentru Dan Barna este foarte mic și trebuie ”inventat” ceva. Pe de altă parte, sunt conștienți că Zilu oricum nu poate păți nimic, atâta timp cât este cunoscut cu probleme de ordin psihic...

Ca o dovadă a susținerii acestei teorii ar putea fi și faptul că imediat după publicarea înregistrării pe contul lor de Facebook, filmulețul a fost distribuit masiv în toată țara, în grupurile fanilor #rezist, pentru ”a-i trezi din amorțeală”.

Cei de la USR au reacționat aproximativ similar și la precedenta adunare de semnături, pentru alegerile europarlamentare. În primăvară, după ce și-au ridicat cortul, lăsând doar scheletul metalic și niște bannere electorale la Materna (ilegal), ulterior au reclamat că ”li s-a furat cortul”. TurdaNews le-a demonstrat atunci minciuna!

Citește și:

Șmecheriile USR Turda: Mint și manipulează ordinar! Iată dovada!

De altfel, nu sunt singurele minciuni lansate de USR Turda, care a încercat să-i prostească pe turdeni cu tot felul de manipulări.

Tot în preajma alegerile europarlamentare, au lansat minciuni că strada Margaretelor nu se mai asfaltează decât în cazul în care câștigă PSD, reclamând că se fac presiuni asupra celor din zonă să voteze cu social-democrații. În realitate, era o mare minciună! Pentru că lucrările nu s-au oprit și au continuat, chiar dacă PSD a obținut un scor mic la europarlamentare.

Citește și:

T9/USR Turda se remarcă, din nou, cu ce știe mai bine: MINCIUNI ordinare!

Apoi, în iulie 2019, imediat după alegerile europarlamentare, văzând că pot manipula/prosti lumea (așa au crezut ei în urma votului pentru europarlamentare, fără să-și dea seama că nu avea nici o legătură cu componenta ”locală”), au mai lansat o ”gălușcă” pentru cei avizi de ”tembelizare”.

La fel ca în cazurile de mai sus, minciuna era construită pe un fundament aparent real.

”Gruparea ong-istă a USR Turda, Asociația T9 condusă de Andrei Suciu (implicat în protejarea celor care au jefuit Zoo Turda), a lansat o manipulare grosolană în spațiul public (am ales această variantă, pentru că cealaltă era că sunt prea proști ca să priceapă ceva), prezentând o adresă care avea legătură cu Mihai Viteazu, pe care a asociat-o cu ”gropile” de exploatație din Turda, deși... nu au nicio legătură!”, am atras atenția la acea vreme.

Citește și:

Gruparea T9/USR Turda se face de rușine, din nou! Ori au vrut să mintă/manipuleze, ori sunt habarniști!

Deci, v-ați prins care-i ”programul electoral” al USR Turda?! Simplu: ”Și dăi, și luptă! Și dăi, și luptă!”. Iar pericolul cel mai mare pentru ei îl reprezintă Zilu. Evident, pe lângă acela că cei care-i simtatizau își dau seama cum sunt luați de fraieri. 😂

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Pintilie Silviu · 11:12 12.09.2019
  Se vede treaba ca un cetățean cu afecțiuni psihice are tot dreptul, din punctul dumneavoastră de vedere, de a folosi un cuțit în centrul orașului fără ca autoritățile competente sa intervină.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 11:17 12.09.2019
   Nici vorbă! Ați înțeles greșit!
   Ideea nu era că acea persoană a făcut un gest OK, referindu-mă la reacția celor de la USR, în condițiile în care îl cunosc și știu cine este, încercând să facă din asta un tam-tam specific lor...
   La asta face referire articolul meu.
   Pentru că, trebuie să recunoașteți, la faza asta chiar au fost penibili, cu ”nu cedăm” și ”luptăm până la capăt”, în condițiile în care era vorba despre Zilu!
   Cum am spus, de aici și suspiciunea că totul a fost ”aranjat”... (toți îl știu pe Zilu, e inofensiv, iar cu o bere rezolvi ce vrei tu, să poți filma).
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Pintilie Silviu · 11:30 12.09.2019
  Dacă tot e sa suspectam, putem suspecta în multe direcții. Mi se pare un articol "la comanda", putea fi o știre a ceea ce s-a întâmplat. Pericol public, cu posibile urmări grave, cu toate ca s-a întâmplat într-o zona în care politia locala este mai tot timpul prezentă.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 11:41 12.09.2019
   Articol ”la comandă”! Parcă ești Andrei Suciu sau Emil Turdean, că numai ei ar interpreta acest articol o ”comandă” a lui Zilu, ca să-i blocheze pe ei... Dar ei anunță clar și răspicat că ”nu cedează” în fața lui Zilu și ”continuă lupta” cu acesta!
   Serios?!
   Apropo... îl cunoști pe Zilu?! Sau crezi că face parte din Oculta Mondială care i-a pus gând rău USR-ului din Turda?!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  · 06:26 13.09.2019
  Trebuie ca sunt foarte disperati "tovarasii" daca au apelat la Zilu...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  iobagu · 12:11 14.09.2019
  Domnule Florea, deunăzi ai taxat dur gestul unui adolescent teribilist din Câmpia Turzii. Mai nou, ai o atitudine împăciuitoare față de un concetățean care a vandalizat un cort de campanie. Aceleași fapte, comentarii diferite. Regret că trebuie să-ți spun, dar, acesta este un articol la comandă. Oricât de multă ură personală ai față de USR-iștii turdeni, un pic de echidistanță nu strică. Nu de alta,( e păcat că în USR sunt și uscături) dar, față de ciuma roșie, aveți o atitudine mai mult decât bucolică.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 20:11 14.09.2019
   Hmm... e suprinzător pentru mine să constat că pricepeți atât de greu... Am crezut că doar Andrei, candidatul USR, pricepe mai greu (după 2 ani de procese și 2 instanțe care mi-au dat dreptate, încă nu a înțeles că a protejat jaful de la Zoo Turda și că ar fi cazul să spună tot ceea ce știe!)...

   Mai sus am răspuns unui comentariu similar. L-ați citit?! Sau erați plătit doar pentru a pune comentariul acesta?!
   În fine, vă repet, în speranța că veți pricepe:
   Ideea nu era că acea persoană a făcut un gest OK, referindu-mă la reacția celor de la USR, în condițiile în care îl cunosc și știu cine este, încercând să facă din asta un tam-tam specific lor...
   La asta face referire articolul meu. Mmmmm... Pentru că, trebuie să recunoașteți, la faza asta chiar au fost penibili, cu ”nu cedăm” și ”luptăm până la capăt”, în condițiile în care era vorba despre Zilu! Cum am spus, de aici și suspiciunea că totul a fost ”aranjat”... (toți îl știu pe Zilu, e inofensiv, iar cu o bere rezolvi ce vrei tu, să poți filma).

   Articolul era la categoria Politică. Deci... trata gestul politic al USR Turda. ”Articol la comandă”?! Cum spuneam: aveți aceleași apucături ca Andrei! Și el vedea ”articole la comandă”, ca să fie ”denigrat” (de parcă mai trebuie să-l denigreze cineva cu ceva, la câte ”bube” are), până când instanța i-a spus, în 2 rânduri, că ar fi cazul să vină cu picioarele pe pământ... Lucru pe care vi-l recomand și dvs!
   • Acest comentariu este nepublicat.
    iobagu · 12:39 15.09.2019
    Comanda nu-i în mod obligatoriu politică, poate fi ceva personal... Pentru mine faptele rămân fapte, restul este de prisos. Poate o să văd și un articol despre încălcarea flagrantă a conflictului de interese la compania de apă, (cuibușorul psdiștilor fericiți)? Nu de alta, dar, repet, indiferent de simpatii, echidistanța trebuie respectată. Sunt curios cine i-a plătit berea lui Zilu? Ceva entități politice sau un binevoitor? Domnii de la USR pot comenta cât vor. Având cortul de campanie distrus, au și motiv. Nu-i așa?
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Gelu FLOREA · 13:35 15.09.2019
     Am înțeles: ”comandă personală”! Eu comand, eu execut!
     Vă mai repet încă o dată: articolul tratează REACȚIA celor de la USR Turda. Nu fapta lui Zilu, care e condamnabilă... Însă, Zilu e Zilu, pe când cei de la USR Turda au niște pretenții... Sau, îi considerați un fel de Zilu al politicii turdene?!
     Referitor la ”conflictul de interese” de la Compania de Apă, nu înțeleg de ce așteptați să facă cineva ceva! Dacă dvs aveți astfel de informații/elemente, știți foarte bine că le puteți sesiza organelor competente... Noi nu lucrăm pentru a verifica presupunerile dvs! Și ale nimănui altcuiva! Ne-am pierdut timpul cu astfel de chestii, nu de puține ori, că unul sau altul aveau tot felul de impresii și considerau că PRESA trebuie să le rezolve lor ”piticii de pe creier”. Și ne-am pierdut timpul... Din acest motiv ne concentrăm pe ceea ce este concret.
     După cum am spus: există indicii rezonabile că cei de la USR Turda au pus la cale incidentul... Ca să poată reacționa așa cum au reacționat... Deja aveau pregătit și cortul de schimb... În ziua imediat următoare l-au pus!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate