fbpx

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2225

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

5 Comentarii

Cristina Burciu 1580x800 c

Pentru cei peste cinci milioane de pensionari ai României, toamna a început cu o nouă majorare a pensiilor, operațională începând cu 1 septembrie, grație eforturilor Guvernului și a parlamentarilor PSD. Acest fapt este o realizare incontestabilă, creșterea pensiilor românilor fiind un demers aplicat în ciuda eforturilor opoziției de a anula majorările prevăzute în Programul de guvernare PSD.

 

În consecință, de la 1 septembrie, valoarea punctului de pensie este de 1.265 lei, fapt ce reprezintă o creștere netă cu 15% față de ultima majorare. Demn de reamintit este faptul că, raportat la data de 31 decembrie 2015, valoarea punctului de pensie a înregistrat o creștere cu 32,5%, în intervalul 2016-2018, iar acum a ajuns la 36%, după majorarea de zilele trecute! Aceasta înseamnă că     Executivul și majoritatea parlamentară PSD și-au făcut cu prisosință datoria față de pensionarii români, mai ales că tot de acum a crescut și cuantumul pensiei minime. Astfel, pensia minimă a crescut cu 76% de la începutul guvernării PSD, respectiv de la 400 lei în 2016, la 704 lei în prezent.

În conformitate cu Programul de Guvernare, valoarea prognozată a punctului de pensie pentru perioada 2020 – 2021 va fi de 1.775 lei, de la data de 1 septembrie 2020, și ulterior va ajunge la 1.875 lei, de la la 1 septembrie 2021.

În cei doi ani și jumătate de când se află la guvernare, PSD a reușit să dubleze salariul mediu net pe economie, să crească exponențial pensiile, salariile și alocațiile copiilor, precum și indemnizațiile persoanelor defavorizate, reușind majorări importante ale veniturilor absolut tuturor categoriilor populației. Vorbim despre o strategie guvernamentală aplicată în scopul creșterii bunăstării cetățenilor României, care în mod evident resimt în propriile buzunare măsurile de susținere a creșterii calității vieții.

Nu a fost deloc ușor pentru PSD să inițieze și să concretizeze aceste măsuri generale de susținere a nivelului de trai al românilor, într-o perioadă delicată din punct de vedere politic și cu o opoziție care nu a dorit în niciun moment să conlucreze și să acționeze constructiv pentru ca populația țării să o ducă mai bine! Sunt bucuroasă pentru că am reușit să bifăm punctele din Programul de guvernare destinate îmbunătățirii vieții de zi cu zi a românilor, și în special a pensionarilor, care au primit astfel, în sfârșit, respectul și demnitatea ce li se cuveneau de foarte mult timp!

Deputat PSD Cluj,

CRISTINA BURCIU

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  viz · 15:02 11.09.2019
  Nici o vorba despre articolul din adevarul: Descrierea începerii şcolii într-un orăşel de provincie ardelean ?


  Ar fi util de spus ...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  viz · 08:27 12.09.2019
  Nu pot pune link in aceasta sectiune moderata ... dar dupa titlul "descrierea inceperii scolii într-un orasel de provincie ardelean" se poate gasi usor articolul ... arata starea reala a orasului si societatii noastre ... nu gargara asta comunista ca si articolul de mai sus.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   · 07:06 13.09.2019
   Am citit articolul. Este foarte trist dar aceasta este realitatea: suntem tinuti deliberat in stare de inapoiere de 30 de ani de catre o adunatura de lichele ( numite pompos"politicieni"). Le convine aceasta situatie si o vor perpetua la nesfarsit daca nu facem ceva. La vot !
 • Acest comentariu este nepublicat.
  · 06:12 13.09.2019
  D-na deputat scrie frecvent "articole" demne de limba de lemn din vremurile tovarasilor. De fapt sunt simple comentarii elogioase la adresa "realizarilor" epocii: PSD- Dragnea-Dancila.
  Cum ar fi sa evidentiem si urmatoarele: mii de puscariasi au iesit liberi pe strazi ca sa scape Dragnea, indatorarea tarii pentru pensiile speciale ale trepadusilor care ne conduc ... s.a.m.d.
  Vreau sa vad un articol si despre despre violenta in scoli, sau cum incepe scoala cu WC in curte pentru mii de copii din acesta tara ! Etc, etc. Astea sunt "realizarili" despre care d-na nu vorbeste !! Ca are loc caldut, in adunarea de nemernici numita Parlament !
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate