fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

catalin salagean usr

Deși începută pe hârtie, în urma cu mai bine de 15 ani, secțiunea cea mai importantă a autostrăzii A3, cea care leagă întreg nordul țării de Europa, nu constituie azi o prioritate pentru PNL, acuză liderul USR Cluj, Cătălin Sălăgean.

 

”Ludovic Orbán a declarat în cadrul interviurilor Hotnews de luni, 2 septembrie, vorbind de topul priorităților de investiții în infrastructură pentru PNL, că “Pe autostrăzi e clar care sunt tronsoanele: autostrada Sibiu - Pitești, autostrada de centură a Bucureștiului, autostrada Unirii, care e vitală inclusiv din punct de vedere geostrategic, dar mai ales pentru a conecta Moldova și Republica Moldova la traiectoria europeană și finalizarea Lugoj - Deva”

În tradiția politicianismului golit de valoare al defunctului USL, liderul PNL pune carul înaintea boilor, dorind să lege Moldova și Republica Moldova de Europa printr-o autostrada care se termină în câmp. Pentru că legătura spre Târgu Mureș a regiunilor mai sus menționate e total inutilă atâta vreme cât secțiunea Târgu Mureș-Borș din autostrada A3 are kilometri întregi lipsă”, consideră liderul USR Cluj, Cătălin Sălăgean.

Atacul USR Cluj are ca substrat viitoarea preluare a guvernării, respectiv cine-i ”vioara întâi” în guvernul post-PSD, știut fiind faptul că Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de prim-ministru.

”De asemenea, se pare ca, după ce PSD a refuzat sistematic asigurarea sau contribuția financiară parțiala pentru dezvoltare rețelelor de drumuri în zona Clujului (centura metropolitană), PNL va refuza, și el, clujenilor asigurarea de resurse pentru o mobilitate mai buna. Astfel, într-o virtuală guvernare PNL, cel mai important drum ce leagă Clujul de orașele Europei ar rămâne, în continuare, o promisiune eternă, un proiect minunat numai pe hârtie, fără nicio șansă sau măcar intenție de finalizare.

USR Cluj va lupta în toate modurile cu putință ca, la nivel național, aceste cioturi de autostrada lipsa, ce demonstrează impotența multor ani de guvernare a unei clase politice expirate, să fie finalizate. După preluarea guvernării vom face din asta obiectivul principal, în plan de infrastructură, al programului de dezvoltare regională”, a mai spus liderul USR Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate